shop Bapscarcare Siliconen Littekengel Bapscarcare gel is een nieuwe generatie siliconengel voor littekenbehandeling, verrijkt met vitamine E. Bekijken Beautystylist  Tom Sebastian bekend van zijn haarproducten voor Pro Set en tassenlijn heeft nu ook zijn eerste haarsalon in Nederland geopend en komt binnenkort met een speciale haarverzorgingslijn. Dit vertelt hij in een film op BeautyJournaal.nl, tijdens de […]

01:23 - 00:50
luistertijd 01:23 - leestijd 00:50

Beautystylist  Tom Sebastian bekend van zijn haarproducten voor Pro Set en tassenlijn heeft nu ook zijn eerste haarsalon in Nederland geopend en komt binnenkort met een speciale haarverzorgingslijn.

Dit vertelt hij in een film op BeautyJournaal.nl, tijdens de opening van het schoonheidsinstituut van Evelien Leijten in Chaam. Deze schoonheidsspecialiste van het Jaar 2010 opende afgelopen week een nieuw onderkomen in een ruim bemeten villa. Tom Sebastian, voormalig visagist van Patricia Paay en inmiddels naamgever van haarstylingslijn Pro Set by Tom, heeft hier zijn eerste haarsalon gevestigd. Hairdresser of the Year uit 1999, Ellen Marijnisse.

Het is de eerste in wellicht een reeks van salons die geopend gaan worden, aldus Tom in de film. Ook brengt hij in het najaar een cosmeceuticallijn uit voor het haar. Met als doel de kwaliteit van de haarwortels weer beter te maken, waardoor het haar er gezonder uit gaat zien. Het cosmeticaproductiebedrijf van Pascaud Beauty Innovations produceert de nieuwe productlijn. Deze lijn wordt in zijn zaak gebruikt, maar zal verder als eerste in Duitsland uitgerold gaan worden. Tom is daar ook betrokken bij een tv-programma, waarover hij verder nog geen nadere details wil geven.

Hij verklapte eveneens dat hij in Rusland betrokken is bij de introductie van een lingerielijn voor vrouwen.

Bekijk hier de film.

Lees ook