shop Coola Daydream Mineral Primer SPF30 Coola Daydream SPF 30 Mineral Primer geeft een frisse glow. Bevat geen parfum en conserveermiddelen. Watervast. Bekijken De gehele maand september (oops, die is al bijna om!) is het modeblad AvantGarde neergestreken in het winkelgebied van Arnhem met een pop-up stylingstore, zo meldt Tom Sebastian op zijn website. AvantGarde noemt het […]

00:50 - 00:30
luistertijd 00:50 - leestijd 00:30

De gehele maand september (oops, die is al bijna om!) is het modeblad AvantGarde neergestreken in het winkelgebied van Arnhem met een pop-up stylingstore, zo meldt Tom Sebastian op zijn website.

AvantGarde noemt het een inspirerende verzamelplaats voor alles op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Bezoekers van het Musiskwartier kunnen kijken naar verschillende modeshows van onder anderen Michael Barnaart van Bergen en Said Mahrouf, beautyadvies inwinnen van  Tom Sebastian op 25 september en kijken naar een tentoonstelling van illustrator Piet Paris en lopen er een visagist en stylist rond voor kleine make-overs. Wie droomt van een carrière als model kan ook 25 september gescout worden door VandeMast Model Management. Adres: Musiskwartier, Arnhem. 

De maand is bijna om, dus wees er snel bij!

(bron: website Tom Sebastian.)

Lees ook