shop BAP Medical Skin Balance huid en haar supplement SkinBalance houdt huid, haar en nagels in conditie. Door hydratatie van binnenuit te stimuleren en het immuunsysteem te ondersteunen. Geliefd bij artsen en huidtherapeuten. Bekijken Wind, weer, luchtvervuiling … onze huid heeft heel wat te verduren. Ook vermoeidheid, stress en voeding kunnen hun weerslag hebben op […]

00:58 - 00:34
luistertijd 00:58 - leestijd 00:34

Wind, weer, luchtvervuiling … onze huid heeft heel wat te verduren. Ook vermoeidheid, stress en voeding kunnen hun weerslag hebben op ons gezicht. Steeds meer vrouwen hebben last van een gevoelige huid en zoeken naar pure, effectieve gezichtsverzorgingsproducten.

De nieuwe lijn van Biodermal, Gevoelige huid, is samengesteld volgens een hoge tolerantieformule. Dat wil zeggen dat de producten hypoallergeen, parfumvrij, alcoholvrij en zeepvrij zijn. Daarnaast bevatten ze geen kleurstoffen. Hierdoor is de kans op gevoelige reacties minimaal. Met deze nieuwe lijn houd je de huid in balans. Je huid wordt sterker en weerbaarder, waardoor op den duur minder snel gevoelige reacties zullen ontstaan. Geniet dus blijvend van een ontspannen gevoel!

De lijn bestaat uit een reinigingsmousse (€9,95), dagcrème (€19,95) en nachtcrème (€20,95). De producten zijn verkrijgbaar bij drogisterijen in Nederland.

(adv betekent advertorial)

Lees ook:

Lees ook