shop B.R.U.S.H de beste stylingtool ever voor volume in je haar STOP! Zoek niet verder! Wij zijn superfan van B.R.U.S.H, een warmtetool die je pluizige haar prachtig en langdurig glad maakt, en ook mooi volume met een slag erin kan maken. In dik haar, maar ook in kwetsbaar fijn haar. Zowel Monique als Lydia zijn […]

01:05 - 00:39
luistertijd 01:05 - leestijd 00:39

Maybelline heeft het high city life een beetje losgelaten en is de esoterische toer opgegaan met zes nieuwe oogschaduwbollen die je doen denken aan het heelal.

Maybelline New York Eyestudio Color Cosmos bestaat uit prachtige kleurschakeringen met een deel effen en een deel in een shimmering mix (swirls). Je kunt je voorstellen dat je door een telescoop kijkt en water, aarde en bergen kunt ontwaren op de bollen die in ons heelal hangen. De swirls zorgen voor een 3D effect op het oog.

Nu de zijn bollen van Maybelline net zo aards, want samengesteld uit parelmoerdeeltjes, kleurpigmenten en mineralen. Ze zijn afgebakken in een steenoven waardoor ze hun hoge graad van kleurzuiverheid behouden. The Body Shop heeft dit onlangs ook gedaan.

We vinden de presentatie prachtig in de context van het buitenaardse, we vinden de kleuren ook erg mooi. De parelmoerglans is absoluut verfijnd. De verpakking is eenvoudig, en de prijs is vriendelijk: € 9,99. In zes kleuren.

 

Lees ook