shop Medik8 Tetra C vitamine serum Herstelt UV-schade, helpt mee aan collageen opbouw, verbetert de vochtbalans en huidelasticiteit. Bekijken Het is de nieuwste beautytrend overgewaaid uit Amerika. Gaan drank en manicure samen? De bedenkers van de concepten in Nederland vinden van wel. Je gaat nu niet meer naar de nagelstylingsalon voor een manicure incluis drankje, […]

01:13 - 00:43
luistertijd 01:13 - leestijd 00:43

Het is de nieuwste beautytrend overgewaaid uit Amerika.

Gaan drank en manicure samen? De bedenkers van de concepten in Nederland vinden van wel. Je gaat nu niet meer naar de nagelstylingsalon voor een manicure incluis drankje, je gaat nu naar de bar voor een manicure en neemt het drankje erbij.

In het trendy Amsterdamse restaurant Bo Cinq kun je vanaf nu elke derde zaterdag van de maand tussen 2 en 6 uur in de lounge terecht voor een naildo onder het genot van een cocktailtje. De nagelstylistes zitten er klaar. Je hoeft geen afspraak te maken. Initiator van het idee Sense Spa, in samenwerking met drankmerk Grey Goose, beschouwt het als een perfecte afsluiter na een middag shoppen met vriendinnen. Kosten 20 euro.

Bij de beauty- en lifestylesalon FNDH van Fred van de Nieuwenhuyzen in Den Haag (werkt met Aveda en Essie) is speciaal een champagnebar ingericht voor de manicures.Van den Nieuwenhuijzen beschouwt het als pure verwennerij dat je manicure met een luxe borrel kan worden uitgevoerd. Hij adviseert mannen en vrouwen ook vooral samen te komen. Voor de gezelligheid.

Lees ook