We lezen in de krant dat ze momenteel een campagne van Prada siert met haar mooie ronde vormen.

01:23 - 00:49
luistertijd 01:23 - leestijd 00:49

We lezen in de krant dat ze momenteel een campagne van Prada siert met haar mooie ronde vormen. Vooral haar borsten worden exponentieel in beeld gebracht. Naar verluid is Doutzen Kroes zwanger, dus wellicht vandaar ook haar volle vorm. Wij hebben Doutzen vorig jaar live ontmoet en kunnen ons niet herinneren dat ze zoveel borst had. Ook lijkt ons de borstvorm op foto was overdreven, aangezien haar buikje nauwelijks zichtbaar is. Natuurlijk tegen de tafel gedrukt, maar het zou ons niet verbazen als er een vorm van overdrijving is toegepast. De foto komt uit een modereportage van het tijdschrift Flare. Oops, we moeten terugkomen op onze mening, want als we het filmpje bekijken wat later ook op de site van de krant is geplaatst, zien we wel degelijk dat Doutzen deze enorme borsten heeft gekregen.

Overigens wordt het bombshell fenomeen gebruikt om een sexy vrouw uit de jaren’70 aan te duiden, met laag decollete, een grote bos lang haar met golven en krullen en vurig rode lippen. Niet per definitie staan curves daarbij centraal. Bekijk ook dit filmpje:

Wat wij overigens ook een echte bombshell vinden, volgens de definitie van De Telegraag is de Engelse kookster Nigella Lawson Ingnites!

Lees ook:

Lees ook