shop HEMA Pure nagellak, vegan De nagellak trend is zo huidvriendelijk mogelijk, zo min mogelijk schadelijke chemicaliën. Het is een kleurrijke vegan lijn waarvan 85% ook plantaardig is. Su deed de test! Bekijken Diepblauw, jeansblauw, nachtblauw…en dan ook nog vele schakeringen paars! MAC maakt het hot met intense blauw en blauwpaars deze winter. Yves Saint Laurent […]

00:41 - 00:24
luistertijd 00:41 - leestijd 00:24

Diepblauw, jeansblauw, nachtblauw…en dan ook nog vele schakeringen paars! MAC maakt het hot met intense blauw en blauwpaars deze winter. Yves Saint Laurent gaat voor een bessenpaars en geeft er een French manicure wit randje aan.  OPI komt met Yodel me on my Cell in een shimmering donker turqoise blauw maar ook een industrieel blauw met de naam Ski teal we drop. Trind heeft een hemelsblauw dat aan de nachtelijke hemel in India doet denken in kleur 135. Catrice heeft een zeer diep donker bessenpaars met subtiel parelshimmer.

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Lees ook