Ook geschikt voor waterproof make-up

02:28 - 01:28
luistertijd 02:28 - leestijd 01:28

Lancaster Comforting Cleansing milk

Sinds een maand of vijf maak ik mijn gezicht schoon met “schoonmaakdoekjes”. Voor deze luxe Lancaster milk ben ik toch even wattenschijfjes gaan halen. En niet voor niets….

De verpakking ziet er cosmetisch en aantrekkelijk uit. De fles is mooi vormgegeven met ronde vormen en in combinatie met de zachtroze kleur van de cleanser en de strakke Lancaster typografie een aanwinst op mijn wastafel. De flacon is voorzien van een pompje waardoor het makkelijk te gebruiken is.
lancaster comforting cleansing milk

De cleanser zelf is een consistente crème die makkelijk uitsmeert en niet te vloeibaar is (geen geknoei dus!). Zodra je het op de huid aanbrengt ervaar je dat de cleanser fluweelzacht is. Het lijkt net een dagcrème. De geur is aangenaam en niet penetrant als je het op je watje aanbrengt. Eenmaal aangebracht op de huid verdwijnt de geur vrij snel.

Ik heb de cleanser op twee manieren toegepast:

1. met een watje mijn gehele gezicht schoonmaken
2. met de hand de cleanser in mijn gezicht masseren en daarna met een watje het gezicht afnemen.

‘Lancaster Comforting Cleansing milk voor een droge huid is zeer prettig in gebruik en maakt bijzonder goed schoon!

Sabine (31, client services manager) concludeert:

Met het watje gaat het schoonmaken snel en efficiënt. Een flinke dot ( hazelnoot grootte) cleanser verdeel ik op het watje, waarmee ik daarna zacht mijn gezicht afneem. Mijn make-up gaat er vrij makkelijk af, zelfs de waterproof mascara. Helaas blijkt een “hazelnootje” niet voldoende voor mijn hele gezicht, dus nog maar een nootje er tegenaan.

Het huidgevoel na het schoonmaken is prettig. Het voelt alsof ik net een dagcrème heb aangebracht en totaal niet alsof ik net mijn gezicht heb schoongemaakt. Daarom twijfelde ik in het begin of mijn gezicht wel echt goed schoon was. Ik heb een test gedaan door met een reinigende lotion het gezicht nog een keer af te nemen. Het watje was nagenoeg wit. Lancaster Comforting Cleansing milk voor een droge huid is zeer prettig in gebruik en maakt bijzonder goed schoon!

De prijs is net zo zacht als de cleanser zelf. Ik ga het zeker nog een keer gebruiken en ben nu ook nieuwsgierig geworden naar de door Lancaster aanbevolen Comforting Perfecting Toner.

Lees ook