Make-up

Onze make-upartist Dominique Samuel ‘doet’ bruiloft John Heitinga en Charlotte-Sophie vandaag

Charlotte Heitinga aan de vooravond van haar bruiloft op IbizaDominique bevindt zich momenteel op Ibiza voor de drie dagen durende trouwpartij van voetballer John Heitinga en Charlotte-Sophie Zenden. Het is me een weekje wel, want daarna volgen nog Wesley en Yolanthe Cabau van Kasbergen in Toscane, waarvoor Dominique Sylvie van der Vaart in de kleurtjes mag zetten.

Het Spaanse eiland Ibiza heeft een bijzondere betekenis voor het bruidspaar Dominique met John Heitinga en CharlotteHeitinga, zo lezen we in de Telegraaf. ‘Daar ontdekten ze dat Charlotte-Sophie in verwachting was van hun eerste kindje. Jezebel kwam op 4 maart vorig jaar ter wereld. De 26-jarige John: „Ik voel me bevoorrecht met zo veel gezinsgeluk. Onze huwelijksdag zal fantastisch worden.” De familie van het bruidspaar was gisteren al helemaal in de stemming voor de bruiloft van vanavond. Twee generaties Heitinga, de vader en opa van John, reageerden na aankomst relaxed: „We hebben zin in het feest.”, aldus de krant.

Dominique en Sylvie van der Vaart op feest Heitinga IbizaToen wij zelf vanmorgen rond elf uur ontwaakten en de mobiele telefoon aanzetten, ontdekten we dat we een ‘broekzakbeller’ hadden gehad. Een lange twee minuten hebben we kunnen luisteren naar het feestgedruis op Ibiza en de aanstekelijke lach van Dominique. Jaja, het was zo’n blinde call! We kunnen dus inderdaad bevestigen dat het er vrolijk aan toeging gisteravond op het dak van een van de meest luxe hotels van Ibiza-stad. In De Telegraaf lezen we nog dat ondermeer ook Rafael en Sylvie van der Vaart, Gordon, John van den Heuvel, Gregory van der Wiel en Estelle Gullit aanwezig waren.

 Om half acht vanavond zullen op het strand Ses Salinas John en zijn Charlotte-Sophie elkaar het jawoord geven. De ceremonie zal in kleine kring plaatshebben. We hopen dan ook meer foto’s van Dominique te hebben. Wordt vervolgd dus!

Bekijk hier Dominique’s werk tijdens de bruiloft van Renate Verbaan (juli 2011)

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen