Het was handig van Biodermal om de persinformatie op transparante sheets af te drukken, but not, want niet meer leesbaar.

04:13 - 02:31
luistertijd 04:13 - leestijd 02:31

Het was handig van Biodermal om de persinformatie op transparante sheets af te drukken, but not, want niet meer leesbaar. Maar we kunnen nog ontcijferen dat het merk de Transparante Zonnespray in spf 20 en spf 30 tot must have van de zomer heeft uitgeroepen. Het beschermt tegen uv-a en uv-b straling en bevat extra anti-oxidanten zoals lycopeen uit tomaat en vitamine E om de vrije radicaal inwerking van uv-straling in de huid af te zwakken. Handig ook: hij is waterproof en niet vet. Hij is wellicht voor het lichaam bedoeld, maar als je wat in de handen sprayt en aanbrengt op je gezicht, kom je ook een eind. 19,95 euro voor spf 20.

De Lancaster Sun make-up is al net zo beroemd en geliefd als de zonnebrandproducten. Wij gebruiken al jaren de gecombineerde blusher/bronzer en raken er maar niet op uitgekeken. Elk seizoen komt deze royale pressed powder in een nieuw design. De kleuren zijn zo samengesteld dat ze elke huidtint de juiste balans aan licht en kleur geven. Je teint ziet er onmiddellijk stralend uit. Het palet bestaat uit nuances van roze, honing, bronze en een vleug lila. Probeer ook de Face Luminizer eens, met spf 15. Het zorgt voor een gelijkmatige teint, verzorgd door parelbolletjes en reflectoren die het licht mooi verspreiden op de huid. Het product is al jaren een bestseller aldus Lancaster. De poeder kost 45 euro en de Sunligh make-up face enhancer kost 29 euro.

Christian Dior brengt een anti-aging dagverzorging met goed werkende uv-a en uv-b bescherming in een handige drukpomptube. Het bevat een spf 20 die is opgebouwd uit zowel minerale als synthetische filters. Er zit een cocktail van anti-oxidanten om de cellen te beschermen. De creme heeft een opvallende mineraal-rozige kleur die de teint  onmiddellijk opfrist. Het is een kostbaar product want 104 euro, maar de filters werken heel erg goed kunnen wij uit ervaring zeggen.

Estee Lauder brengt al enkele seizoenen een Bronze Goddess selectie uit in geur en bodyverzorging, waaronder in een geurige zelfbruiner. Amber staat centraal bij deze lijn, warm en licht zoetig, vooral verleidelijk.Dus zoek je nog naar een apart parfum voor de zonnige dagen op het strand of voor vakantie. Ga even ruiken. Wil je helemaal in stijl gaan, kijk dan ook even bij de selftanners en de antizonnebrandcremes voor een setje ‘compleet’. Een Eau Fraiche kost voor 100 ml. 50 euro.  Wellicht kun je zelfs nog de solid perfume pendant vinden, die dit seizoen de limited collection vertegenwoordigt!

De zonproducten voor je haar van Wella, in de lijn SP lijn, zijn ook al jarenlang een begrip. Eerlijk gezegd hebben wij nooit wezenlijk verschil gemerkt tussen het gebruik van speciale uv-houdende producten voor je haar en de producten die dat niet hadden. Geverfd haar licht hoe dan ook op in de zon, de enige echte remedie is een dikke katoenen pet op je hoofd. En de zalige aftersun verzorging, tsja, die ervaar je ook met ‘gewone’ conditioners. Toch is het gevoel leuk en lekker, en de geurtjes zijn ook weer anders. En sommige vrouwen vinden het nou eenmaal heerlijk om door de dag heen hun haar even in te sprayen en vochtig te houden. Dus, voor ieder wat wils! Uniek is dat Wella speciaal een maatwerk verzorgingspakket voor je kan samenstellen in de salon. Je leest er hier meer over.

MAIL & WIN LANCASTER ZON MAKE-UP!

Geniet net zo van de geweldige zonmake-up van Lancaster als wij. Je kunt zo’n prachtige 5-in-1 compactpowder winnen en een Face Luminizer spf 15, om de hele zomer een stralende teint te hebben. Mail je motivatie (zonder motivatie maak je geen kans) en je complete adresgegevens naar info@beautyjournaal.nl,
ovv Lancaster.
Lees ook:

Lees ook