Cosmeticaclaims Gezicht Lichaam Zakenpraat Zon Special

Wat schreef de pers over de paniek rond het uv-filter oxybenzone?

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

Hoe slecht is oxybenzone als uv filter?

oxybenzoneWat schreef de pers over de paniek rond het uv-filter oxybenzone? Lees hieronder nog eens met welk artikel een journaliste van de krant Spits! paniek zaaide, wat de reactie van een kankeronderzoeker hierop is in de krant Trouw, en wat BeautyJournaal er deze week zelf over te melden had.

 

  • Trouw liet een kankeronderzoeker het volgende erop zeggen

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.