shop Original Mineral Know Knott Conditioning Detangler spray voor je haar Tem je pluizige grijze haar met deze spray! Ontwarrend, niet vet, houdt beweging in je haar. Zuinig in gebruik;-) Bekijken Ken je het Franse huidverzorgingsmerk Avene al, of nog niet? Dan eerst maar even een korte uitleg: Eau Thermale Avène is een dermo-cosmetisch merk, […]

02:34 - 01:32
luistertijd 02:34 - leestijd 01:32

Ken je het Franse huidverzorgingsmerk Avene al, of nog niet? Dan eerst maar even een korte uitleg:

Eau Thermale Avène is een dermo-cosmetisch merk, opgericht door de Franse apotheker Pierre Fabre in 1990. Het prijkt in Frankrijk al jarenlang in de top 3 van merken voor de gevoelige huid. Een van de belangrijkste bestanddelen is thermaal water uit het Franse plaatsje Avène. De producten van Avène zijn naast de dagelijkse verzorging van de huid ook geschikt bij de behandeling van huidaandoeningen. Eau Thermale Avène wordt wereldwijd aanbevolen door dermatologen. Bij de thermale bron in Avène is een Hydrotherapy Center gevestigd waar mensen met huidproblemen terecht kunnen. In 2009 brachten 2566 mensen een bezoek aan het Hydrotherapy Center. De producten van Eau Thermale Avène worden wereldwijd in meer dan 80  landen verkocht. In Nederland is het onder meer te koop bij de Intermedica Kliniek in Geldermalsen, en via hun online webshop.

Door de samenstelling van het licht mineraalhoudend water, dat rijk is aan silicaten en oligo-elementen, laat het een beschermende laag achter op de huid en voelt deze zachter aan. Het versterkt de natuurlijke bescherming van de huid. Het thermale water van Avène kalmeert, anti-irriteert en is ontstekingsremmend. Het Avène Dermatologische Laboratorium heeft producten ontwikkeld voor verschillende huidtypen, zoals de (hyper)gevoelige en allergische huid, maar de producten zijn natuurlijk heerlijk voor elk huidtype. Ook voor mannen, kinderen en zelfs baby’s. Bij elk product lees je een uitgebreide uitleg en krijg je een overzicht van de stoffen in de producten. Heel overzichtelijk dus.

Nu bij je bestelling een luxe badlaken of laptop tas cadeau!

Voor de BeautyJournaal-lezeressen die helemaal in de ban van Oranje zijn hebben wij een mooi groot ORANJE strandlaken of turquoise laptop-tas van Avène bij een bestelling van 50 euro (in plaats van 100 euro) in de Dermatheek. Vermeld `BeautyJournaal` bij ´opmerkingen´! De Dermatheek is de webwinkel van de Intermedica Kliniek met producten speciaal voor de gevoelige, intolerante huid: zonproducten, reiniging, verzorging, make-up. Uniek aan deze webwinkel is dat er altijd een dermatoloog of huiddiagnostisch assistent stand-by is om het juiste product bij een specifiek huidprobleem online te adviseren!

Ga direct naar de Avene artikelen via deze link. Vergeet niet bij ‘opmerkingen’ het woord BeautyJournaal in te vullen. Dan krijg je bij aankoop van 50 euro aan producten dit badlaken of de laptoptas cadeau.

Lees ook