Krijgt ze glanzend, niet springerig haar?

02:59 - 01:47
luistertijd 02:59 - leestijd 01:47

John Frieda glossing mist 100 procent shineJohn frieda frizz ease 100 shine glossing mist

Voor mijn haar gebruik ik al een paar jaar John Frieda shampoo en conditioner voor bruin haar. Voordat ik de shampoo van John Frieda gebruikte heb ik weleens de serum’s gebruikt, maar hier was ik totaal niet blij mee. Het maakte mijn haar zwaar en het werd erg snel vet, misschien gebruikte ik het verkeerd, maar ik ben er toen gelijk mee gestopt. Ik hou er namelijk niet van om veel producten in mijn haar te gebruiken bij het stylen. Mijn haarregime bestaat uit shampoo, conditioner, een serum van een ander merk en af en toe een haarspray van John Frieda.

John Frieda Frizz Ease 100% shine glossing mist is een spray die je na het stylen kunt gebruiken voor een enorme glansboost op iedere haar stijl en op ieder moment van de dag. In de claim staat dat het een ulta-lichte, niet-vette glansmist die pluizig en springerige haar glad krijgt. Ik ben erg benieuwd of dit ook voor mijn haar geldt. Na een slechte ervaring te hebben gehad met het hair serum van John Frieda, had ik ook geen goed gevoel over de Frizz Ease 100% shine glossing mist van John Frieda. Ik ben van nature gezegend met een bos krullen, maar als ik het kan gladstijlen met mijn stijltang, ga ik liever voor een niet springerige bos krullend haar, maar voor een sleek look ala Fergie van de black eyed peas.

‘Mijn haar glansde, was minder springerig en na drie dagen was het nog niet vet en rook het ook niet muffig.’

Sajieda concludeert:

‘Nou daar ging ik dan, haar wassen, goed droog gefohnd en aan de slag met de stijltang. Nadat ik mijn haar mooi in model heb gebracht, heb ik mijn grote vriend John Frieda erbij gehaald. De Frizz Ease 100% shine glossing mist heb ik lichtjes en gelijkmatig op mijn haar gesprayd. Het zag er goed uit, verzwaarde mijn haar niet en het werd ook niet vettig. Je zal wel denken: “ja je hebt het er net op gedaan, dus zo snel kan je het ook weer niet zien” dat is natuurlijk waar…maar wacht ik ben nog niet klaar 😉 .

Normaal was ik mijn haar niet elke dag, omdat ik droog haar heb. Ik heb mijn haar dit keer na 3 dagen gewassen, het rook nog steeds fris en was niet vet. Het product werkt voor mijn haar en zorgt er echt voor dat het niet pluist. Mijn haar is na het gebruik van mijn stijltang erg springerig. Frizz Ease 100% shine glossing mist hielp ook tegen de springerigheid. Mijn haar zag er gezond en glanzend uit. Mission “hair” accomplished! Frizz Ease 100% shine glossing mist is vrijwel overal verkrijgbaar.

Lees ook