Lees hieronder het antwoord van onze suppletie deskundige Anne Andela in antwoord op bovenstaande vraag.

01:28 - 00:53
luistertijd 01:28 - leestijd 00:53

acai besLees hieronder het antwoord van onze suppletie deskundige Anne Andela in antwoord op bovenstaande vraag. Anne schreef eerder deze maand twee items over de Q 10 en de Acai bes.

Sacha schreef:

Goedemiddag Anne, erg blij ben ik met jouw bijdragen aan Beautyjournaal over voedingssuppletie, ik kan daar nooit echt veel over vinden op het internet en ik ben er erg in geinteresseerd. Ik zou graag wat meer weten over de Q-10 en Acai-bes: wat is een goede Q-10 suppletie met ubiquinol, en van welk merk is de gevriesdroogde variant met 100% acai-poeder?

Met vriendelijke groet, Sacha

Apotheker en suppletiedeskundige Anne Andela schrijft haar:

 

Beste Sacha,

 Over Coënzym Q10:

Beide vormen zijn dus in principe mogelijk voor suppletie. De ubiquinol-vorm is nog lastig te verkrijgen, aangezien het moeilijk te stabiliseren is. Eén Japanse fabrikant is het inmiddels gelukt en heeft het recent op de markt gebracht. Binnenkort leveren wij deze suppletie van Plantina onder de naam Coenzym-Q10-H-active.  

Over de acai-bes:

De gevriesdroogde variant is in Nederland te bestellen bij Perfect Acai in poeder of capsules. Wij voeren dit product nog niet, ik heb er helaas nog geen ervaringen mee. Over de kwaliteit van leveringen en product kan ik dan ook geen verdere uitspraken doen. Het lijkt me wel het proberen waard!

 Met vriendelijke groet, Anne Andela 

Lees ook BeautyJournaal’s vitaminen woordenboek

Lees ook