shop delilah Future Resist SPF20 Foundation Dit is een van de mooiste foundations die BeautyJournaal’s Monique kent. Satinglow, beschermend, lightweight, longlasting. Bekijken UNE organic All in one Mascara Als men aan een vrouw zou vragen, wat ze absoluut niet zou kunnen missen in haar make-up tasje dan zou ik denken dat mascara op nummer 1 […]

04:02 - 02:25
luistertijd 04:02 - leestijd 02:25

UNE organic All in one Mascara

Als men aan een vrouw zou vragen, wat ze absoluut niet zou kunnen missen in haar make-up tasje dan zou ik denken dat mascara op nummer 1 zal staan. Naast de lippen zijn de ogen het meest sensuele aan een vrouw. Elke vrouw is wel op zoek naar DE mascara, die ervoor kan zorgen dat haar wimpers vol, lang en gekruld zijn zonder klontjes natuurlijk. Ik ben ook een van die vrouwen die dat zoekt in een mascara. Gelukkig ben ik gezegend met mooie volle zwarte wimpers, maar het mag van mij altijd nog voller en nog langer.

Ik mag van Beautyjournaal de nieuwe mascara van Bourjois uitproberen “UNE All-in-one Mascara”. UNE natural beauty is de nieuwe make-up lijn van Bourjois. Dit nieuwe product is met liefde voor de natuur ontworpen, de producten zijn (zoveel mogelijk) gemaakt van natuurlijke producten.  De verpakking ziet er niet duur uit en is vrij simpel, wit langwerpig met wat tekst erop. Dit is natuurlijk afgestemd op de natuur omdat men zo weinig mogelijk slechte materiaal gebruiken om het milieu hiermee te beschermen.

De mascara die ik mag testen belooft ons het volgende:

–          Volle wimpers

–          Lange wimpers

–          Gekrulde wimpers

Het heeft een langwerpig (begint smal dan iets dikker dan weer smal) ovaal plastic borsteltje met kleine uitstulpingen, deze moeten ervoor zorgen dat de haartjes gesepareerd worden, dat alle wimperhaartjes meegenomen worden en dat je geen klontjes krijg in je wimpers. Ik vind het borsteltje erg prettig en het zorgt er ook voor dat het alle wimperhaartjes pakt, zowel boven als onder (zelfs de kortste haartjes). Bij het kammen van de wimpertjes met het borsteltje zie ik geen klontjes en dit komt doordat het borsteltje hard is (er komt geen wimperkammetje meer van pas) en het zorgt ervoor dat de mascara goed wordt verspreid over de wimpers. De mascara is ook heel goed te verwijderen met water, reinigingsdoekje of cleansing milk. Er waren ook geen irritaties bij het opbrengen en het afhalen van de mascara, dus de oogheelkundige test is bij deze bewezen J.

Natuurlijk willen jullie allemaal weten of “UNE All-in-one Mascara”  de drie beloftes hierboven ook echt heeft waar gemaakt.

Volle wimpers: Dit krijg je niet door maar één keer met het mascaraborsteltje over je wimper te halen, je moet er wel tweede laag mascara over doen. Wat ik heb gedaan is eerst mijn linkere wimper in de mascara gezet en vervolgens doe ik mijn rechtere wimper in tussentijd is de linkere wimper iets opgedroogd en doe er dan weer een laagje over heen, dat ook zo met mijn rechtere wimper. Dan heb je  wel volle wimpers (zonder klontjes).

Lange wimpers: Tja dat vind ik nogal meevallen, het verlengt ietsjes (ik vergelijk het even voor mezelf met de mascara die ik normaal gebruik, dan valt het namelijk mee). Voor mensen met korte wimpers zal er nauwelijks verschil zijn.

Gekrulde wimpers: Van mezelf heb ik al wimpers die iets gekruld zijn, maar bij mijn zusje bijvoorbeeld bij haar groeien ze een beetje naar beneden. De mascara heb ik ook bij haar getest en het was toch nodig om een wimpertang te gebruiken bij haar, want het krulde niet omhoog. Dus voor degene die wimpers hebben die rechtuit of iets naar beneden groeien is het wel handig om een wimpertangetje te gebruiken.

Kort samengevat is het een prettige mascara, die door iedereen gebruikt kan worden. Resultaten zullen natuurlijk per persoon verschillen en bij een aantal zal altijd een wimpertangtjes van pas moeten komen. De kosten voor deze mascara bedragen rond de € 16,-.

Tip: check het volledige assortiment van “UNE” collectie, leuk spul hoor!!

Lees ook