Cellulite Lekker smeren Lichaam

Monique schrijft: Dior Svelte Reversal heeft een turbootje erop

Dior Svelte Concentre Minceur Ambiance LRNu de beentjes weer blootgaan, ben je geneigd je onderdanen weer in te gaan smeren. Niet met gewone creme, maar een speciaal anti-cellulite product. Terwijl je weet dat het nauwelijks zoden aan de dijk zet, is de verleiding oh zo groot om maar weer een fles aan te schaffen. Je blind te staren op de prachtige beloften de bijsluiter en driftig twee maal daags aan het werk te gaan en ondertussen de hoop dat het ‘zo’ is, ook al ‘is’ het niet zo, nu niet en straks niet – als de fles leeg is.

Diezelfde hebberigheid ontstaat bij het zien van de Dior Svelte Renewal, die superhit uit de jaren’90. Waarvan je flessen verslond, cafeïne verslaafd werd zonder dat je het doorhad, en maandelijks een deel van je salaris reserveerde voor een voorraadje Svelte. Want smeren moest je, en wel met Svelte. Je dronk het nog net niet. Of het hielp, dat ben je nooit te weten gekomen. De sporen van het leven hebben zodanige stempels op je lijf achter gelaten dat het nog maar moeilijk voor te stellen is dat je benen ooit glad en strak waren (….).

Toch lonkt die fles, die nu Svelte Reversal heet. Naast de bekende claim om vetopslag in de cellen tegen te gaan, wordt nu ook beloofd dat het product een transformatie in de cellen kan laten plaatsvinden: dankzij een peptide kunnen pre-cursorcellen van het vetweefsel veranderen in verstevigende cellen. Eerlijk gezegd begrijpen we hier helemaal niets van (daar hebben we wel vaker last van helaas bij de persinformatie van Dior: bij One Essential serum voor het gezicht moest onze Johann Wiechers eraan te pas komen om de quasi technische taal om te zetten in iets begrijpelijks) en nadere uitleg wordt ook niet gegeven in het persdossier. Waarom we er dan toch over schrijven. He, het is Svelte…waar we goede herinneringen aan hebben. Maarja, die garanties uit het verleden zeggen natuurlijk niets over de toekomst…..ach ja. Lekker smeren is in ieder geval ook een fijn zalfje voor de ziel.

De concentré was er al, er is nu een hydraterende bodycreme bij en een droge lichaamsolie. Prijzen vanaf 50.40 euro.

lees ook:

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.