Zijn avond kon niet meer stuk: Siko van Berkel en zijn zakenpartner Hester hadden maar liefst acht nominaties in de wacht gesleept bij de meest prestigieuze kappersprijzen van Nederland: de Coiffure Awards.

01:36 - 00:58
luistertijd 01:36 - leestijd 00:58

Siko van Berkel 003Zijn avond kon niet meer stuk: Siko van Berkel en zijn zakenpartner Hester hadden maar liefst acht nominaties in de wacht gesleept bij de meest prestigieuze kappersprijzen van Nederland: de Coiffure Awards. Onze Siko won de persprijs en was door het dolle van geluk. ‘Ik wist dat het zou gebeuren.’

Siko was zondagavond 9 mei bij het gala in de Amsterdamse RAI aanwezig met zijn familie en zijn vrouw, en ook met zijn hele team en natuurlijk met zijn zakelijk partner Hester, met wie hij de succesvolle kapperszaak Mogeen in Amsterdam runt, waar overigens ook heel wat hippe celebs kind aan huis zijn.

De sfeer was ongelofelijk uitbundig. Wij zaten een aantal tafels van de Mogeen kappers Hester Wernert 001 verwijderd, maar zagen hen regelmatig omhoog springen van hun stoelen als ze weer genomineerd waren en ook letterlijk in de prijzen vielen. Zijn partner Hester Wernert won maar liefst twee prijzen: de AvantGarde prijs voor het meest avant gardistische kapsel en de prijs in de categorie Dameskapsels Noord-Holland.

De echte hoofdprijs, de Hairdresser of the Year, ging dit jaar naar kapper Piet-Jan Duivenvoorden uit Noordwijkerhout, Zuid-Holland. Zijn vrouw Sonja viel in de prijzen voor de regio Zuid met herenkapsels.

Piet-Jan Duivenvoorden 001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier ook de lijst met alle andere winnaars van Coiffure prijzen:

Coiffure Award 2010 Winnaarslijst

BeautyJournaal films met Siko van Berkel:

Lees ook