shop CeraVe Moisturing Cream voor de droge huid Deze enorme pot crème werkt zowel vochtbindend als beschermend van je natuurlijke huidbarrière. Het is een rijke, niet-vette en parfumvrije crème, met een gepatenteerde technologie die voor continue afgifte zorgt van hyaluronzuur en drie typen ceramiden. Monique is fan! Bekijken Nieuw voor deze zomer is de ‘Beach […]

01:57 - 01:10
luistertijd 01:57 - leestijd 01:10

Nieuw voor deze zomer is de ‘Beach Babe Sea Salt Spray’ voor een sexy strandlook zonder dat er een druppel zeewater aan te pas komt. Hoe je het moet gebruiken volgens Lee: je haar föhnen tot het bijna droog is en de spray over je haar verdelen. Daarna verdeel je je haar in een paar losse strengen, draai ze in en zet ze vast met een elastiekje of clipje in de punten. Bind alle strengen losje bij elkaar en na 15 minuten maak je alles los. En voila, je hebt een echte beach babe look! Wij kunnen je vertellen dat dit soort producten werken. We hebben er zelf een van Bumble & Bumble, een surfspray. Ook handig als je haar al wat vetter is, omdat het zout het weer wat droger laat aanvoelen, en het geeft een lekkere rommelige volumeboost, zoals je dat van je haar kent als je na een dag van het strand afsjokt.

Daarnaast is er een verzorgend product dat de haargroei stimuleert, het ‘Hair Growth Treatment’. Wanneer je het idee hebt dat je haar vanaf een bepaalde lengte niet meer zo snel groeit of dat het niet langer kan groeien omdat je dorre, droge haarpunten hebt, kun je volgens Lee het beste dit product gebruiken. Het voedt je haarwortels en zorgt ervoor dat je haarpunten minder snel afbreken en heeft een kalmerende en hydraterende werking op je hoofdhuid. Tsja…of het werkt? We durven onze vingers er niet voor in het vuur steken.

Beide producten zijn te verkrijgen bij de Etos voor 8,49 euro voor de spray en 9,49 euro voor de conditioner.

Meer haarnieuws:

Lees ook