Fijn haar Haar Hoofdhuid Stylen Stylingtools

Beach Babe hair met Lee Stafford

beach babe hairNieuw voor deze zomer is de ‘Beach Babe Sea Salt Spray’ voor een sexy strandlook zonder dat er een druppel zeewater aan te pas komt. Hoe je het moet gebruiken volgens Lee: je haar föhnen tot het bijna droog is en de spray over je haar verdelen. Daarna verdeel je je haar in een paar losse strengen, draai ze in en zet ze vast met een elastiekje of clipje in de punten. Bind alle strengen losje bij elkaar en na 15 minuten maak je alles los. En voila, je hebt een echte beach babe look! Wij kunnen je vertellen dat dit soort producten werken. We hebben er zelf een van Bumble & Bumble, een surfspray. Ook handig als je haar al wat vetter is, omdat het zout het weer wat droger laat aanvoelen, en het geeft een lekkere rommelige volumeboost, zoals je dat van je haar kent als je na een dag van het strand afsjokt.

Daarnaast is er een verzorgend product dat de haargroei stimuleert, het ‘Hair Growth Treatment’.Lee Stafford Wanneer je het idee hebt dat je haar vanaf een bepaalde lengte niet meer zo snel groeit of dat het niet langer kan groeien omdat je dorre, droge haarpunten hebt, kun je volgens Lee het beste dit product gebruiken. Het voedt je haarwortels en zorgt ervoor dat je haarpunten minder snel afbreken en heeft een kalmerende en hydraterende werking op je hoofdhuid. Tsja…of het werkt? We durven onze vingers er niet voor in het vuur steken.

Beide producten zijn te verkrijgen bij de Etos voor 8,49 euro voor de spray en 9,49 euro voor de conditioner.

Meer haarnieuws:

Meer weten over Fijn haar?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

1 reactie

  • Zou ik best willen uitproberen, alleen het nog in strengen draaien en met elastiekjes vastzetten… Laatst heb ik het geprobeerd met zeezout opgelost in heet water (daarna afkoelen) en dat werkt ook aardig. ik zag het volgens mij op deze site als ik het goed heb in een filmpje.
    Het voordeel van dit product is de verzorgende bestanddelen, want je haar droogt er wel van uit.
    Wellicht ga ik het in de toekomst aanschaffen, vind het een leuke look!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.