Douchen en baden Lekker smeren Lichaam Lippen Make-up Nagels Parfum Voeten en handen Vrouwen

Spring Time met rose petals cosmetica

ROZEDe geur van rozen doet de lente toch wel onmiddeLlijk in je ontwaken! Daarom een kleine shopping met heel fijne roosjes- cosmetica producten, en alles wat er naast heeft gelegen of de inspiraties ervan oproept.

 

 

 

 

 

  ROSE PETALS(klik op de foto voor een vergroting)

vlnr: nieuwe Alessandro handcreme met krachtige rozengeur voor heel zachte handen (hyaluronzuur, macadamianoten olie, bèta glucan en aloë vera- extract), 9,95; By Terry Rose Grain micro scrub mask met rozenknoopjes en bloemextracten en roze klei voor een stralende teint en gladde huid, 48,-; Clinique Happy in Bloom perfum spray, een variant op de beroemde Happy parfum maar nu met meer groene, iets citrusachtige frisheid: 31,-;

 

 

vlnr: Gosh nagellak in knal flamingo roze kleur 569, 6,99; Lancôme L’Absolue lipgloss in roze rood met schitterende zonlichtweerkaatsende parelmoer glans kleur 357 Rose Mythique, 26,-; Rituals Indian Rose foaming shower gel, 7,50; Yves Rocher Agave velvety moisturizer met agave sap en fris groene geur.

 

 

 

 Lees ook:

 

 

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.