De geur van rozen doet de lente toch wel onmiddeLlijk in je ontwaken! Daarom een kleine shopping met heel fijne roosjes- cosmetica producten, en alles wat er naast heeft gelegen of de inspiraties ervan oproept.

01:10 - 00:42
luistertijd 01:10 - leestijd 00:42

De geur van rozen doet de lente toch wel onmiddeLlijk in je ontwaken! Daarom een kleine shopping met heel fijne roosjes- cosmetica producten, en alles wat er naast heeft gelegen of de inspiraties ervan oproept.

 

 

 

 

 

   (klik op de foto voor een vergroting)

vlnr: nieuwe Alessandro handcreme met krachtige rozengeur voor heel zachte handen (hyaluronzuur, macadamianoten olie, bèta glucan en aloë vera- extract), 9,95; By Terry Rose Grain micro scrub mask met rozenknoopjes en bloemextracten en roze klei voor een stralende teint en gladde huid, 48,-; Clinique Happy in Bloom perfum spray, een variant op de beroemde Happy parfum maar nu met meer groene, iets citrusachtige frisheid: 31,-;

 

 

vlnr: Gosh nagellak in knal flamingo roze kleur 569, 6,99; Lancôme L’Absolue lipgloss in roze rood met schitterende zonlichtweerkaatsende parelmoer glans kleur 357 Rose Mythique, 26,-; Rituals Indian Rose foaming shower gel, 7,50; Yves Rocher Agave velvety moisturizer met agave sap en fris groene geur.

 

 

 

 Lees ook:

 

 

Lees ook