De cijfers Make-up Nagels Zakenpraat

Nagellakbusiness is booming L’Oreal koopt Essie op

essie nagellakOndanks de recessie groeide het segment in 2009 met ruim 14% in tegenstelling tot de traditioneel altijd goed groeiende lipstick business in slechte tijden, die maar 5% groeide. L’Oreal verwacht dat de deal binnen 3 maanden definitief gesloten zal zijn. De explosieve groei van het segment is mede te danken aan de modeindustrie die gekleurde nagels weer bon ton vindt.

De Nederlandse distributeur Esmeralda de Fouw van Beauty Must Haves laat ons weten dat deze overname geen gevolgen zal hebben voor haar distributeurschap van het merk.

Lees meer nagellak nieuws hier.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

7 reacties

  • Dank je, Monique – is inderdaad een leuk idee. Even onthouden voor als ik ooit iets nieuws in mijn leven wou doen…

  • @aromax, ik weet dat koh cosmetics afgelopen jaar een bekende schilder heeft gevraagd een doek te maken met nagellak als verf. was er niet bij, maar vond het idee errugh leuk.

  • Ah, dames – soms wordt ik gewoon jaloers op jullie – al die kleurtjes, texturen en effecten in de nagellakken, lippenstiften en slagschaduwen, waar je lekker mee kan spelen. En van andere kant – wat ben ik blij, dat ik geen geld eraan weg hoef te geven en ook niet gefrustreerd kan raken als de kleur net niet goed ligt of niet bij de kleding past enz, enz.

    Ik weet het – ik ga een doosje acrylverf pakken en lekker op die manier met de kleurtjes spelen 🙂

    Trouwens, bedenk ik me eens – zijn er ook kunstenaars, die make-up op doek gebruiken voor hun creaties ipv verf?

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.