Absoluut betrouwbaar De High Protection Suncream spf 50 van Babor heeft  is  heel geschikt voor de zongevoelige huid van het gezicht en decollete en de hals.

02:22 - 01:25
luistertijd 02:22 - leestijd 01:25

Absoluut betrouwbaar

De High Protection Suncream spf 50 van Babor heeft  is  heel geschikt voor de zongevoelige huid van het gezicht en decollete en de hals. Het bevat uv-a en uv-b protectie. Ja, we moeten weer denken aan de woorden van onze chemicus Johann Wiechers die stelt dat je eigenlijk bij spf 35 wel kunt ophouden qua effectieve bescherming, maar toch….dit product een heel weekend gesmeerd en wat werkt het goed! Het is een dunne emulsie die snel intrekt, maar vanwege het hoge uv-b filter ook een iets wittig waasje op de huid achter laat. Daar moet je dus van houden, en wij houden daar zeer van. Het geeft een gevoel van extra bescherming, wetend dat het er goed op zit en dat er niet tot op het nano-bot getracht is de delen zo klein te maken dat ze transparant worden. Want hoe dan ook, die nano kleine filter deeltjes zijn technologisch bijzonder, wij vragen ons af of het nodig is, hoe zeer ze ook goed beschermen. Deze Babor creme geeft een bijzonder vertrouwd gevoel, zelfs na een hele dag op het strand merkte je dat de huid nog steeds goed afgedekt was met filter en dat willen wij graag. Zonder glim en vet, natuurlijk. Extra anti-oxidanten zijn ingevoegd en ingekapseld zoals C en E. Prijs 33 euro. Bekijk hier de verdere informatie.

Egaliserend effect

Dit fraai uitziende cosmeceutical merk uit Zuid-Afrika heeft onze aandacht. Binnenkort gaan we ook een gezichtsbehandeling ermee uitproberen bij Dermaesthetics in Bussum, maar nu genieten we al een hele week van de mooie verpakkingen op ons bureau. Natuurlijk, voor mooi koop je maar de helft van het genot. We hebben hier een fijn anti zonnebrandmiddel in ons handen met een prima factor 20,de Nimue Sun-C, breedspectrum filters en ingekapselde vitamine C. Maar de belangrijkste usp is het feit dat hij licht getint is! Een zachte beige tint die de teint onmiddellijk egaliseert en een zachte glans geeft, zonder vettigheid! 32 euro. Bekijk hier het hele assortiment.

Kijk voor zonbescherming van binnenuit bij de producten van dr. Murad.

Bekijk hier ook het mooie mini magazine van Gamila Secret, met alle weetjes over haar bijzondere 100% natuurlijke kruidenzeep.

 

Lees ook