Niet alleen bestaat GUHL 30 jaar in Nederland, het is in 2010 ook 100 jaar geleden dat oprichter Gustav Guhl werd geboren.

00:46 - 00:27
luistertijd 00:46 - leestijd 00:27

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Niet alleen bestaat GUHL 30 jaar in Nederland, het is in 2010 ook 100 jaar geleden dat oprichter Gustav Guhl werd geboren. De Zwitserse kapper was een trendsetter op het gebied van haarverzorgende producten. Hij was ervan overtuigd dat natuurlijke ingrediënten een perfecte oplossing bieden voor iedere haarwens. Belangrijkste kenmerken voor hem waren de kwaliteit en ‘natuurlijkheid’ van zijn producten.

Speciaal om de verjaardag van GUHL in Nederland te vieren, wordt deze all-time classic uitgebracht in een limited edition. De limited edition is alleen dit jubileumjaar te verkrijgen en ligt vanaf mei in de winkels voor 5,69.

Lees ook:

Testpanel test van Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick shampoo

Hoe werkt haarcosmetica, als je weet dat haar dood materiaal is?

Lees ook