De lente make-up, heb jij er ook zo’n zin in? Onze visagiste Lydia le Loux presenteerde al eerder de eerste look voor dit seizoen: pastels. Hier komt de tweede: bronze….              (klik de foto aan voor een vergroting) Bronzing Summer Look ‘Eindelijk voorjaarszon, een opwarmertje voor meer’, schrijft onze visagiste […]

01:58 - 01:11
luistertijd 01:58 - leestijd 01:11

Lydia le Loux/All rights reservedDe lente make-up, heb jij er ook zo’n zin in? Onze visagiste Lydia le Loux presenteerde al eerder de eerste look voor dit seizoen: pastels. Hier komt de tweede: bronze….

 

 

 

 

 

 

 Created by Lydia le Loux / All rights reserved(klik de foto aan voor een vergroting)

Bronzing Summer Look

‘Eindelijk voorjaarszon, een opwarmertje voor meer’, schrijft onze visagiste Lydia le Loux! ‘Nieuw is het natuurlijk niet, zo’n bronzing zomer look, maar de verschillende merken hebben voor 2010 er toch weer nieuwe interpretaties aan gegeven met hun verpakkingen.

Guerlain heeft van de bekende Terracotta collectie weer een uitvoering gemaakt voor 2010 waar je hebberig van wordt. Een handig doosje met een 4 seizoenen tailor made bronzing powder, beeldige lipglossses en nog veel meer moois.

Estée Lauder komt met de prachtige “Bronze Goddess” look. Een bronzing gel voor een sunkissed look met intens turqoise metallic liquid oogschaduw.  

Lancôme heeft een prachtige blush met golden highlights. 

Make Up Forever heeft potjes met fijn poeder in goud en kopertinten, en bijpassende potloodjes.  

MAC heeft ook combinatie doosjes met warme glanzende zomertinten en schitterend lipglosses.

L’Oréal Paris heeft betaalbare mono oogschaduws in mat maar ook glinsterende metallics, en de Color Appeal Trio Star Secrets. Op de foto de kleurencombi van ambassadrice Doutzen Kroes.

Echt, dit seizoen is het ene doosje nog mooier dan het andere. Vele van die prachtige paletjes zijn “limited editions” dus wees er snel bij. O.a. bij Bobbi Brown voor de Bonfire Palette en Glitter Lip Palette, en Chanel Radiant Glow Highlightning Powder.

Bij alle merken vind je bijpassende lipsticks en glosses. Laat je inspireren en ga subtiel voor alleen de gouden en bronztinten, of combineer ze gewaagd met een felle kleur, of maak ze broeierig met bruine of zwarte kohlaccenten.

Shop ze en “get ready for Summer Bronze”

 Lydia

Bekijk ook Lydia’s pastel interpretatie voor lente 2010!

Lees ook