shop Pascaud minerale foundation in poeder Pascaud make-upproducten bestaan uit 100% zuivere pure mineralen van farmaceutische kwaliteit. De foundationpoeder is in maar liefst 7 tinten verkrijgbaar. Bekijken Powerblond of supernatural Kort of lang, het haar heeft dit voorjaar in ieder geval een volle kleur. Bijvoorbeeld stevig blond; een trend die wordt gesignaleerd door Wella Professionals […]

02:08 - 01:17
luistertijd 02:08 - leestijd 01:17

Powerblond of supernatural
Kort of lang, het haar heeft dit voorjaar in ieder geval een volle kleur. Bijvoorbeeld stevig blond; een trend die wordt gesignaleerd door Wella Professionals en waarop Kimm met haar collectie graag inhaakt. Zij paste de all-over blondbehandeling Blond Impact toe. (Kimberley en Eline)“Voor deze collectie heb ik zand-, beige- en astinten gebruikt en de nieuwe Special Blonde tinten asviolet 12/96 en natuurlijk bruin 12/07”, vertelt ze. “De kleurhoogtes liggen per coupe heel dicht bij elkaar. Zo krijg je subtiele nuanceverschillen die een speels effect geven.”

Bijna het tegenovergestelde van dit powerblond is de supernatural beauty. “Hierbij wordt het haar zó perfect gekleurd, dat het de natuur zelfs voorbij streeft”, legt Kimm uit. “Het heeft meer glans en meer verschillende kleurschakeringen. Wella Professionals heeft een aantal nieuwe neutrale tinten binnen Koleston Perfect ontwikkeld zonder warme of koele ondertoon. Deze heb ik vanaf een donkere aanzet naar lichtere punten laten verlopen. Deze basis heb ik per model versterkt met warme of koele high- en lowlights. Daarnaast heb ik gewerkt met Inspire, de kleuring op maat van Wella Professionals. Voor deze collectie heb ik gekozen voor een tint die is geïnspireerd op de kleur van Baileys.”

 Dutch Hair Cutters gooit het over een andere boeg, weg van het clean and crispy gevoel, duikt onder in futuristische sferen. Waar ze dit vandaan halen, geen idee, signaleer namelijk nergens dat future op een science fiction/urban achtige manier weer bon ton is, maar goed. Een bobberdebob look doet het altijd goed – de klassieker zal nooit meer verdwijnen. Dutch Hair Cutters benadrukt vooral dat de coupes gesneden moeten worden en minder geknipt, voor de meest natuurlijke valling. En kleur? Bij hen ondergeschikt, als het maar natuurlijk oogt. Laat nu het ook dat koffiebruin met chocodip favoriet zijn…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer haar op BeautyJournaal!

 

Lees ook