shop ILIA Super Serum Skin Tint SPF 30 vegan foundation Deze luchtige organic foundation is een ware alleskunner, want het geeft je huid voeding, zonbescherming én een tintje. Er zit een mineraal filter in, en niacinamide en hyaluronzuur. Bekijken Pick & Refill Je kunt zelf je eigen combinatie van oogschaduw samenstellen met de Etos Pick […]

01:10 - 00:42
luistertijd 01:10 - leestijd 00:42


Pick & Refill

Je kunt zelf je eigen combinatie van oogschaduw samenstellen met de Etos Pick & Refill. Je koopt eerst het doosje en dan de kleuren er los bij. In het speciale doosje kun je jouw favoriete 3 kleuren bewaren. Er is keuze uit 12 trendy kleuren die variëren van bruin tot donkergroen en van wit tot lavendel. De kleurtjes zijn voorzien van een magneetje waardoor ze goed in het doosje blijven zitten. De verkoopprijs van het doosje is € 1,99 en de los verkrijgbare kleuren zijn € 1,50 per stuk.

Diamond Shine Gloss

De gloss zit in een leuk klein potje. De speciale glanspigmenten, zorgen voor een glanzend effect op je lippen. De Diamond shine gloss is in 4 kleuren verkrijgbaar (transparant, roze, oranje en bruinrood). Wat het voordeel is van gloss in een potje vragen we ons af, het ziet er in ieder geval leuk uit. De verkoopprijs is € 3,99.

(Femke Huter/BeautyJournaal)

 

 

Nog meer lente make-up 2010!

Lees ook