De technologie in deze foundation is namelijk erg leuk.

01:22 - 00:49
luistertijd 01:22 - leestijd 00:49

De technologie in deze foundation is namelijk erg leuk. Zo bevat de Clarins Everlasting Foundation Teint Haute Tenue spf 15 een ‘high fidelity systeem’, een onzichtbaar laagje siliconen in een mix met witte klei. Het legt op de huid een filmpje dat gelijkenissen vertoont met de huid, en het absorbeert vocht en overtollig talg, hierdoor belooft Clarins dat de foundation de hele dag goed zal houden.

De kleurpigmenten in de foundation zijn zo gemaakt dat ze niet in de lijntjes en rimpels trekken – iets wat foundation toch altijd opvallend maakt op de huid. Bovendien zegt het dat de kleur niet afgeeft. Verder bevat de foundation een time released hydratatie systeem, waardoor je huid zacht en soepel blijft aanvoelen. Een ‘light optimizing complex’ vangt het licht en weerkaatst en verspreidt het weer, waardoor de huid er egaler uitziet. Er zijn anti-oxidanten toegevoegd voor bescherming tegen vrije radicalen, het mineraalfilter bevat een spf 15. De foundation is in zes kleuren verkrijgbaar: ivory, beige, sand, honey, amber, chesnut.

En terwijl we dit zo opschrijven realiseren we ons nog meer, dat deze foundation echt alle kenmerken moet hebben waar de moderne, foundationliefhebbende vrouw behoefte aan heeft! Daarom……we gaan ze weggeven!!

Bekijk hier onze foundation film met visagist Dominique Samuel!

Lees ook