shop Pascaud Innovative II vers gemaakt vitamine C serum Deze vitamine C in poedervorm is het allerbeste dat we kennen! Je maakt het zelf vers aan. Hoog geconcentreerd en goed opneembaar. Je huidtonus wordt binnen een week veel mooier! Bekijken De deskundige beweert volgens de krant dat je gezichtsuitdrukkingen vanwege Botox zo afgevlakt worden dat […]

01:30 - 00:54
luistertijd 01:30 - leestijd 00:54

De deskundige beweert volgens de krant dat je gezichtsuitdrukkingen vanwege Botox zo afgevlakt worden dat je ook niet meer normaal reageert op emotionele boodschappen. Zo is ook afkeer en boosheid nog nauwelijks waarneembaar omdat je spieren door de verlamming niet meewerken. Als dit achterwege blijft, kan dat raar overkomen bij je vrienden, zo meldt de psycholoog. Het kan verkeerd geinterpreteerd worden – alsof het je koud laat – waardoor je je vrienden zelfs kwijt zou kunnen raken.

Tsja..wij hebben dat in onze omgeving nog niet meegemaakt. Laatst ontmoetten wij wel een arts waarvan wij vanwege de injectable de leeftijd niet meer konden inschatten – was zij 22 of toch wellicht over de 30? en haar ogen gingen in slow motion open en dicht alsof ze veelvuldig voor de spiegel geoefend had in de meest sensuele slaapkamer oogopslag ooit. Toch had haar gezicht door de inspuiting niet aan sensualiteit gewonnen, ze had eerder iets koels en afstandelijks over zich, waardoor je je ongemakkelijk ging voelen. Je kon haar facial expressions niet meer lezen, waardoor een aanzienlijk deel van je zintuigen in de communicatie met haar werd uitgeschakeld. Verwarrend, vervelend zelfs. Ik ben haar daardoor onbewust veel krachtiger dan normaal om bevestiging gaan vragen over een bepaalde situatie, omdat ik de helft van de communicatie juist mistte.

Lees ook:

Lees ook