shop Mádara Vitamin C Intense Glow Concentrate Wakker worden met een glow. Mandy doet het! Vitamine C in combinatie met ferulinezuur is een heel krachtig antioxidant complex. De C verheldert je teint, ferulinezuur maakt de huid gladder en helpt pigmentvlekjes tegen te gaan. Bekijken ‘Weleda geeft een goed voorbeeld als het gaat om maatschappelijk verantwoord […]

01:14 - 00:44
luistertijd 01:14 - leestijd 00:44

Algemeen directeur Toon van Asseldonk van de AWVN (links) en algemeen directeur Hans Nijnens van Weleda

‘Weleda geeft een goed voorbeeld als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en de manier waarop het personeel betrekt bij het ver doorgevoerde mobiliteitsbeleid’, aldus algemeen directeur Toon van Asseldonk van de AWVN.

In het mobiliteitsplan heeft Weleda afspraken opgenomen rondom zaken als: woon-werkverkeer, thuiswerken, wisseldagen, verhuisregeling. Dit alles om het aantal reiskilometers te beperken engezonder te maken. De AWVN is de werkgeversorganisatie waarbij, naast Weleda, twintigduizend bedrijven zijn aangesloten. Samen zijn zij goed voor meer dan anderhalf miljoen werknemers. AWVN heeft als motto ‘Voorsprong door goed werkgeverschap’, en is toonaangevend op onder meer arbeidsvoorwaardenvorming, functieonderzoek en beloningsmanagement. De AWVN Innovatietrofee is een jaarlijkse prijs voor het bedrijf dat in dat jaar het meest inspirerende voorbeeld biedt van sociale innovatie. De winnaar van de jaarprijs wordt gekozen uit de vier winnaars van een kwartaalprijs.

 

Meer duurzaamheidsnieuws:

Lees ook