Lippen Make-up

Lushious Lips, nieuws van Clinique, Pupa en The Body Shop

Lip Perfection natural shine00230_05_Lip_Perfection_Natural_Shine

Meer glans, makkelijker opbrengen

Het Italiaanse make-upmerk Pupa heeft met Lip Perfection Natural Shine de functionaliteiten en het gevoel van een lipgloss nog verder geperfectioneerd. De speciale applicator maakt het aanbrengen nog makkelijker maar ook gerichter: om de lijnen van de mond te volgen. Het nieuwe product belooft een natuurlijke glans en een stralende kleur.  De gloss komt in tien kleur en kost 15,95.

Wittere tanden

Clinique heeft met de High Impact Lip Colour een erg leuke functionaliteit aan de lipstick toegevoegd: eenClinique Lip Focus With Toothbrush in Red Red Red 6-1-10 techniek waardoor je tanden witter lijken! Kijk, now you’re talking, zul je denken en dat dachten wij inderdaad ook. Proef op de som genomen, en het werkt – niet overdreven, maar wel een beetje zichtbaar. ‘Al meteen na het aanbrengen zorgen de speciaal gekozen kleurtjes voor een contrast die je tanden optisch witter doen lijken. Tijdens de klinische testen werd gewerkt met een kleurenkaart en het resultaat was verbluffend: tanden leken minstens één nuance lichter’, aldus het persbericht. Het wordt ook wel de brigther smile collection genoemd, en hij omvat vier tinten. € 19,45

‘Eetbare’ lipstick

TBS DelipsciousThe Body Shop Delipscious transparante lipsticks zijn de nieuwste hotlip instrumentjes van The Body Shop. De lipsticks gaan vergezeld van een bijzondere usp: een groot deel van de ingredienten is afkomstig uit voeding. De gedachte hierachter is dat een vrouw meer lipstickstoffen in haar leven binnenkrijgt dan haar lief is – lipstick eet je deels via je lippen ook gewoon op- en daarom is TBS van mening dat er dan ook maar zo min mogelijk synthetische stoffen in moeten zitten en zoveel mogelijk natuurlijke voedingsstoffen, waarvan een deel ook weer afkomstig is uit fair trade, zoals hun cacaoboter. ‘Er zit nauwelijks tot geen water in de lipsticks waardoor extra conservering (met bijv. synthetische stoffen) niet nodig is’, zo laat  pr -manager Lisette Berendsen ons weten. Te koop vanaf half juni 2010 voor 11 euro.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

5 reacties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.