Het volgende bericht kwam binnen: 'Evensis Media heeft besloten de beurs New Beauty / New Wellness geen doorgang te laten vinden op het geplande tijdstip 17 & 18 april 2010, maar deze te verzetten naar een nader te bepalen datum.

01:20 - 00:48
luistertijd 01:20 - leestijd 00:48

Het volgende bericht kwam binnen:

‘Evensis Media heeft besloten de beurs New Beauty / New Wellness geen doorgang te laten vinden op het geplande tijdstip 17 & 18 april 2010, maar deze te verzetten naar een nader te bepalen datum. De belangrijkste reden voor deze beslissing is dat het ons, vanwege de aanhoudende recessie, de afgelopen maanden niet is gelukt de kwaliteit van het evenement, voor zowel exposanten als bezoekers, naar het gewenste niveau te brengen. We hadden een kleine zestig exposanten en er waren nog steeds bedrijven geïnteresseerd een stand af te nemen. De afgelopen weken hebben we er alles aan gedaan die opties te verzilveren, maar we liepen aan tegen een afwachtende houding van deze potentiële deelnemers.  

Wij zien echter nog steeds kansen en mogelijkheden voor New Beauty / New Wellness, zeker gezien de ruim 25.000 bezoekers die de afgelopen jaren het evenement hebben bezocht.’

 Monique Lindeboom, oprichter van BeautyJournaal heeft de afgelopen twee jaar ook meegedaan aan de beurs met een laagdrempelig inloopspreekuur waarbij bezoekers al hun beautyvragen konden stellen. Het was altijd een succes. Wellicht gaan we onze format nog wel op een andere beurs voortzetten.

Lees hier de verslagen van ons inloopspreekuur in 2009 op New Beauty: deel 1 en deel 2.

Lees ook