Met tekst, films, doorlinks naar de eigen website en webshop, met mail en winacties.

02:14 - 01:20
luistertijd 02:14 - leestijd 01:20

Met tekst, films, doorlinks naar de eigen website en webshop, met mail en winacties. Ga er maar eens lekker voor zitten en geniet! De magazines hangen in de caroussel die je rechts op de site ziet draaien.

Het ene magazine is van Eucerin (dit magazine is niet meer online, wel opvraagbaar als showreel), over de nieuwe hydratatielijn Aquaporin Active waarachter een bijzonder wetenschappelijk inzicht schuilgaat. Bekijk ook zeker de film waarin wordt uitgelegd hoe de nieuwe techniek werkt. En doe mee met de actie, om het product zelf uit te proberen.

Het andere magazine is gewijd aan het beroemde zeepje Gamila Secret (ook niet meer online, maar wel opvraagbaar als showreel), waarvan vele lezers van BeautyJournaal al jaren fan zijn (incluis de redactie van BeautyJournaal). Ontdek wat het geheim is van dit zeepje wat eigenlijk geen zeep is, welke weldadige natuurlijke plantenstoffen er in zitten, luister naar Gamila’s verhaal over het ambachtelijke procede en maak kans op zo’n geweldig Gamila pakket.

Gebruiksaanwijzing voor het bekijken van de magazines in de flashtool rechtsboven op de site:

Hartelijke groet allemaal, we hebben weer een mijlpaal bereikt en komen steeds dichterbij ons doel om van BeautyJournaal een bijzonder en inhoudelijk het meest vooruitstrevende beautyportal van Nederland te maken!

De vormgeving is exclusief voor BeautyJournaal in handen van Joost la Housse, de technische realisatie ligt bij Esther Neeleman (tevens onze uitstekende camervrouw!).

Team BeautyJournaal,

Monique Lindeboom, oprichter en uitgever.

PS: bent u professioneel geïnteresseerd in een mini magazine op BeautyJournaal? Mail ons dan op info@beautyjournaal.nl

 

Lees ook