O.P.

02:24 - 01:26
luistertijd 02:24 - leestijd 01:26

O.P.I. Shrek! Die Suzi toch, ze heeft het goed bekeken door steeds meer merchandise samenwerkingen aan te gaan met branchevreemde producten, zoals nu de nieuwe film over het figuur Shrek. Zo kun je je kleuren en fantasienamen eindeloos betekenis blijven geven dankzij een frisse koppeling met een product, waardoor ook de wannahave-urge intact blijft! Want zeg nou zelf, inspiraties ge-end op landen, feestmaaltijden, droommannen et ceterea zijn niet eindeloos. De link naar films – zo ook recentelijk Alice in Wonderland- is heel slim! Bovendien koppel je zo ook weer een jongere doelgroep aan je, waarvan we natuurlijk ook sterk het vermoeden hebben bij Shrek. De nieuwe kleuren zijn zeer Shrek, ofwel lekker viezig, zoals het snotgroen en snotgeel wat er in zit, naast een babyblauw, een fel licht hemelsblauw, een diep helder paars en een lila-lavendel toon. De kleuren zijn vanaf juni 2010 te koop, per stuk zijn ze 13,95, in een minisetje van 4 kosten ze 17,95. Verkoopadressen zijn te vinden via www.opi.nl

Note: de kleuren op deze afbeelding zijn heel erg flets (van Internet gehaald) en corresponderen derhalve niet goed met de werkelijkheid.

 

 

Max Factor Maxx Effect mini nail polish….mini flesjes van ehm…ik kan niet eens lezen hoeveel ml erin zit (met en zonder leesbril:-). We hebben eigenlijk geen idee of MF ze eerder heeft uitgebracht, maar we vinden het nu opvallend, omdat onze lezers er ook vragen over stellen: ze willen meer betaalbare mini’s! Well, ladies, there you go. In 12 nieuwe kleuren, niet super zomers overigens, maar wel mooi. Beter beeld dan dit hebben we helaas niet kunnen vinden. Ze kosten 6,99 per stuk en eerlijk gezegd vinden we dat nog aan de prijzige kant voor zulke kleine potjes. Maar we weten inmiddels dat je als consument wel kleinere verpakkingen kunt wensen, je zal er vaak navenant meer voor betalen. Dat geldt ook voor parfum. In de Maxx Efect serie zijn ook zeer kleurige oogschaduws uitgekomen, waaronder in knalgeel en knalgroen.

 

 

 

 

Meer nagel en laknieuws:

Lees ook