shop Coolibar UV-werende bucket hoed Deze leuke zonnehoed heeft een UV-werende bescherming vergelijkbaar met een spf50. De brede rand beschermt je ogen tegen de zon. Aan de binnenkant is de hoed afstelbaar met een koord. Bekijken ‘De consument is vooral geïnteresseerd in een veilig en gezond product tegen een goede prijs. Slechts een beperkt deel […]

00:30 - 00:18
luistertijd 00:30 - leestijd 00:18

‘De consument is vooral geïnteresseerd in een veilig en gezond product tegen een goede prijs. Slechts een beperkt deel van de consument wil werkelijk weten hoe ze (hun voedingsproducten, red.) zijn geproduceerd. De burger daarentegen maakt zich er wel druk om. Onder die maatschappelijke druk gaan bedrijven wél bewegen.’      

Chris Dutilh, manager duurzame ontwikkeling bij Unilever in de Volkskrant zaterdag 3 april 2010 over duurzame voedingproductie.

 

Lees hier meer over duurzaamheidsontwikkelingen in de cosmetica industrie.

Lees ook