shop B.R.U.S.H de beste stylingtool ever voor volume in je haar STOP! Zoek niet verder! Wij zijn superfan van B.R.U.S.H, een warmtetool die je pluizige haar prachtig en langdurig glad maakt, en ook mooi volume met een slag erin kan maken. In dik haar, maar ook in kwetsbaar fijn haar. Zowel Monique als Lydia zijn […]

04:16 - 02:34
luistertijd 04:16 - leestijd 02:34

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

To shave or not to shave?
Nieuw in het Wilkinson-assortiment is de  Quattro For Women Bikini, een handig en compact scheerapparaatje. Aan de ene zijde is dit voorzien van vier ultrafijne mesjes, en aan de andere zijde bevindt zich een waterdichte trimmer, specifiek bedoeld voor het bijwerken en onderhouden van de bikinilijn. Verkoopprijs € 11,49.

Nivea 2-in-1 douchen en scheren
Daarnaast komt Wilkinson met de Intuition. Dit is een alles-in-een apparaat waarbij je geen aparte bus scheerschuim meer nodig hebt. Wanneer het in contact komt met water ontstaat een zacht schuim dat als scheerzeep fungeert. Verkoopprijs € 10,49 inclusief 2 mesjes.

Maak je toch nog gebruik van een gewoon mesje, dan is dit product ideaal. Deze zachte douchecrème wordt een stevig schuim dat goed op je huid blijft liggen zodat je het eventueel direct kunt gebruiken als scheerschuim. Het ruikt heerlijk naar passievruchtbloem en verzorgt de huid door de avocado-olie. Verkoopprijs: 250 ml. € 3,39.

 

Het zonnetje in de badkamer

The Body Shop komt met een heerlijke nieuwe serie, de ‘Sweet Lemon’ collectie. Bereid je huid nu voor op de eerste zonnestralen door deze te ontdoen van dode huidcellen. Je huid ziet er stralend uit en is fris en superglad.  Smeer je daarna in met de body butter voor een zacht velletje. Verkoopprijs:  200 ml. € 15,-.

 

 

 

Body Polish van Pascaud

Mardge Pascaud, onze huidspecialiste, heeft een lijn met prachtige producten, te koop bij de schoonheidsspecialist of via de webshop. De body polish is een heerlijke douche gel met een fijne korrel, die oplost tijdens het gebruik en een grove, ronde korrel om je huid mooi glad te maken. Je kunt de polish op je droge huid gebruiken en deze daarna afdouchen of onder de douche gebruiken waardoor de scrubwerking verzacht wordt. Verkoopprijs 250 ml. € 24,70.


 

Honingzeepje

Living Nature heeft een lekker zeepje met Manuka honing. De kracht van deze honing is om wondheling te stimuleren en een gezonde huid te bevorderen. Het hydrateert, voedt, heelt, beschermt en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Bevat geen synthetische chemicaliën of conserveringsmiddelen, minerale oliën of dierlijke ingrediënten. Verkoopprijs:  € 6,00.

 

Grapefruit tegen sinaasappelhuid

Door de kracht van aromatherapie te combineren met diepwerkende plantenextracten, pakt de nieuwe Décleor Slim Effect lijn je ongewenste rondingen en sinaasappelhuid aan, zo wordt beloofd.  De serie bestaat uit drie producten: een serum, een gel-crème en een balsem met vochtafdrijvende werking. Alle producten zijn 100% natuurlijk en vrij van parabenen. De huid voelt meteen glad en zacht aan. Wanneer je de balsem aanbrengt voordat je gaat sporten werkt deze nog effectiever.  Zou het echt waar zijn? Verkoopprijs voor de balsem € 54,50 voor 50 ml.

 Zeg maar dag tegen cellulite (althans…..)

L’Oréal komt met het apparaatje de Perfectslim Lifting Pro, wat gebruikt wordt om de huid omhoog te ‘pakken’ en gelijktijdig op-en af te rollen. Dit moet, in combinatie met de anti-cellulite serum, zorgen voor een verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie waardoor vetophopingen afnemen. Volgens l’Oréal is na 4 weken de huid steviger en zijn de contouren van het lichaam zichtbaar verbeterd. Wie gaat het uitproberen? Jij? Laat het ons weten! Verkoopprijs 19,99.

 

 

 

 

 

Engelen geur met zeebries

Thierry Mugler komt opnieuw met een zomereditie van Angel, de Angel Sunessence Lagoon Blue Edition. Een eau de toilette met een krachtige, bloemige en sensuele geur. Een topnoot van bevroren sterfruit, een hart van gember, patchouli en vanille in een prachtige blauwe ster. Prijs: 50 ml. voor € 59,-

 

 

 

 

 

Energie voor je huid van Clarins

Clarins introduceert een nieuwe gezichtsverzorgingslijn, Eclat du Jour, of Daily Energizer, voor vrouwen vanaf 20 jaar. Na de reinigingsgel, gebruik je de wake-up booster.  Je huid voel heerlijk fris aan door ingrediënten als groene koffie en witte thee.  Hierna gebruik je de gel of crème als dagverzorging. Prijs v.a. € 13,25 (reiniger)

Lees ook:

Lees ook