shop Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen. Bekijken ‘Dove is nu met een redelijk uniek product gekomen, Dove Pro Age All Over Body Serum. Uniek omdat het een soort gezichtscrème is voor de lichaamshuid, met gelijksoortige ingrediènten. Door […]

02:44 - 01:38
luistertijd 02:44 - leestijd 01:38

‘Dove is nu met een redelijk uniek product gekomen, Dove Pro Age All Over Body Serum. Uniek omdat het een soort gezichtscrème is voor de lichaamshuid, met gelijksoortige ingrediènten. Door de verpakking- een soort uitvergrote pompverpakking zoals je ook voor gezichtsserums ziet – en door de naam (serum), straalt dit product hoge werkzaamheid uit. ” Onze meest geconcentreerde pro.age formule ooit” staat dan ook op. Ah, eindelijk dan, was mijn gedachte.

Het product richt zich op meer stevigheid en elasticiteit van de huid, en doet met een ” unieke combinatie van bestanddelen die zich hebben bewezen in de huidverzorging” zoals AHA (fruitzuren) voor de verwijdering van dode huidcellen, vitamine B3 (niacinamide), waar Dove veel mee werkt en lipiden die de huid soepel houden. Melkzuur staat vrij vooraan in de ingrediëntenlijst, met vlak daarna olijfolie en B3. Werkzame hoeveelheden dus.

 

‘Ik ben hier blij mee! Eindelijk een bodycare product met meer dan alleen basic ingrediënten. De droogtelijntjes zijn inderdaad verminderd of verdwenen. Cool!’

 

Harriet (42, juridisch secretaresse en fitness instructeur) concludeert:

Na een maand dagelijks smeren moet ik toegeven: dit doet echt wat. Ten eerste hydrateert het beter dan wat ik normaal als bodymilk gebruik. Mijn huid blijft lang soepel en voelt de hele dag lekker aan. De witte schraalheid en droogtelijntjes op mijn schenen blijven de hele dag weg. Ik ben er ook mijn handen mee gaan insmeren, omdat die ook vaak gortdroog zijn. Met resultaat!

De verpakking ziet er wel sjiek uit, in donkerrood met zilver. De pompflacon zorgt ervoor dat de ingrediënten goed bewaard blijven, omdat er geen zuurstof bij kan komen. Je kunt makkelijk met 1 hand de fles vasthouden en tegelijk het pompje indrukken. Met 150ml kon ik precies een maand 1 x per dag smeren. De witte substantie zit tussen een crème en een milk in, precies vloeiaar genoeg om toch goed te kunnen smeren, maar met de dikte van een crème. Het enige nadeel: het parfum is stevig aanwezig, daar moet je echt aan wennen. Mocht de geur je niet bevallen, dan is dit wel een nadeel.

Conclusie: ik ben hier blij mee! Eindelijk een bodycare product met meer dan alleen basic ingrediënten, die door de AHA, B3 en lipiden evenveel verzorging geeft als een dagcrème. Ik kan niet met stelligheid beweren dat mijn huid steviger of elastischer is geworden, maar het ziet er wel beter uit. De droogtelijntjes zijn inderdaad verminderd of verdwenen. Cool!’

 

 

Lees ook