Tsja, het is nog wat vroeg om te melden dat Dior dit lakje in deze kleur dit najaar uitbrengt, maar ze doen dat natuurlijk niet voor niets.

01:36 - 00:57
luistertijd 01:36 - leestijd 00:57

Tsja, het is nog wat vroeg om te melden dat Dior dit lakje in deze kleur dit najaar uitbrengt, maar ze doen dat natuurlijk niet voor niets. De wereld wordt bewoond door een grote schare vrouwen die die-hard verzamelaars van nagellak zijn. Hoe langer we online zijn, hoe meer we hier achter komen. Er zijn ook talloze blogs te vinden van meiden die over niets anders dan nagellak kunnen praten en ze uit alle hoeken van de wereld via email en snail-mail binnenhalen om er vervolgens met ongelofelijke passie over te kunnen schrijven.

O.P.I. en Essie zijn nu de meest bekende merken in het niche segment en dat zien de grote global brands natuurlijk met argus ogen aan. Ze stappen op deze rijdende trein nu door heel snel te anticiperen op deze ontwikkelende en voila…dan kan het dus zijn dat je zomaar, en maanden van te voren, al bericht over een hotte look van Dior in het najaar van 2010 in je mailbox krijgt.

Wie zijn wij om ook de BeautyJournaal lezeressen, waaronder talloze nagellak freaks, dit nieuws te onthouden? Gelukkig maar, dat we nergens een strenge embargo-regel hebben aangetroffen in het persbericht:-)

Schrijf het dus op je verlanglijstje. Ben je nu al naarstig aan instant-bevrediging toe: Chanel heeft momenteel ook een prachtige brons tot leverbruine nagellak tint! Gisteravond nog gespot bij injectables arts Floor Claus van de Kliniek Emmastraat in Amsterdam.

Lees ook