PASTEL MAKEUP TREND – voorjaar/zomer 2010, volgens Lydia le Loux Pastelkleurige make-up zagen we o.a bij de shows van Dior, Givenchy, Nicole Farhi en merken als Givenchy, Nars, Guerlain, Lancome, Clarins en YSL hebben hele mooie vertalingen gemaakt. Mijn tips zijn:   Ga voor lichtblauw, zachtroze/groen/geel of Lila op je ogen. Combineer het met een bruine mascara in […]

01:03 - 00:37
luistertijd 01:03 - leestijd 00:37

PastelfacePASTEL MAKEUP TREND – voorjaar/zomer 2010, volgens Lydia le Loux

Pastelkleurige make-up zagen we o.a bij de shows van Dior, Givenchy, Nicole Farhi en merken als Givenchy, Nars, Guerlain, Lancome, Clarins en YSL hebben hele mooie vertalingen gemaakt. Mijn tips zijn:  

Pastel makeup Lydia Le Loux ss2010 All rights reserved

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook