Niets is leuker dan je lezers blij maken en dat doen we dan ook regelmatig.

05:46 - 03:27
luistertijd 05:46 - leestijd 03:27

Chloe in drieluikNiets is leuker dan je lezers blij maken en dat doen we dan ook regelmatig. Onlangs mailde moeder Daniëlla dat haar 14-jarige dochter Chloe met haar handen in het haar zat omdat geen kapper in Lelystad wist hoe ze haar mooie golven echt goed konden behandelen. Een mooie taak voor onze expert, kapper Siko van Berkel! Mams toog met dochters naar Amsterdam en ging dolgelukkig huiswaarts, getuige haar verhaal en de foto’s. Bedankt Siko, ook namens ons:-)

Daniëlla schreef ons:

Beste  Beauty journaal, 
 
Ik heb een dochter van 14 jaar en ze heet Chloe. Ze heeft een bos haar dat is niet normaal zo dik. Ze heeft alles op een lengte. Twee jaar geleden wou ze graag d’r pony iets korter zodat ze het ook los kon dragen,  en d’r pony een beetje opzij. Nou ik vond het een leuk idee en maakte een afspraak bij de kapper hier in Lelystad. We moesten erg lang wachten voordat we aan de beurt waren. Nou moet je weten dat mijn dochter d’r mond niet open durft te doen. Alles wat ze wil, moet ik vragen. Toen ze eindelijk aan de beurt was zei ik dan ook tegen de “kapster”: ‘Ze wil een stukje (en ik wees met mijn vingers aan hoe groot: ca 5 cm) van haar pony af en verder gewoon even wat dooie punten doen. Ik zei ook nog dat ze de pony graag lang wilde houden want als het korter wordt krijgt ze ook een rare slag en dat is geen gezicht. Ze wil er graag ook nog een staart in kunnen maken. Géén korte pony dus…..
Omdat het nogal lang duurde zei ik tegen Chloe dat ik even naar de winkel ernaast ging en zo terug was. Ik was ook snel weer terug en toen ik naar haar keek schrok ik echt want je raad het al: het haar was eraf, en haar pony was kort! Ik zei tegen die “kapster”: ‘Ik had toch gezegd dat ze dat niet wilde!’ Ik was ook echt wel een beetje boos. Nou zei ze:  “Dit staat haar beter en het past ook goed bij het model van het haar”. Nou geloof me, mijn dochter zat daar met tranen in d’r ogen. Het haar is ondertussen weer aangegroeid en ze begint sinds kort weer “mam mag ik naar de kapper,  ik wil een stukje van mijn pony af”. Nou van mij mag het,  maar hier in Lelystad heb je alleen van die was- en watergolf kappers en daar wil ik niet meer heen. Nu zit ik jullie site te lezen en las ik het over jullie kapper Siko van Berkel.  En ik denk: dit  is voor haar de kans om eens het model te krijgen dat ze altijd al wil. Op de foto’s die ik er bij stuur zie je Chloe met d’r mooie lange haar en twee foto’s met zo’n stomme pony met een nog stommere slag en d’r korte pony.
 
vriendelijke groet, Daniëlla

 

Lovely chloeDus, Daniëlla ging met dochter Chloe naar Siko van Berkel in Amsterdam en kwam dolgelukkig terug. Ze schrijft ons:

Hoi Monique
 
Nou we zijn geweest!!! Wat een topper is die kapper zeg!
We hadden om 2 uur een afspraak maar we waren veel te vroeg. Het is schoolvakantie dus Chloe d’r zusje Scyler (6) ging ook mee. Scyler speelt vaak in Nederlandse films dus die vind alles wat met haar en make-up te maken heeft geweldig. Dus Scyler was helemaal opgewonden en Chloe was erg nerveus, want ja ‘wat gaat er nu met mijn haar gebeuren?’ Toen we binnen kwamen was het al meteen duidelijk  “hier voel je je echt thuis”. Een grote tafel met allemaal lekkers erop, snoepjes, limonade, appels, druiven en verschillende soorten water om te drinken. En er werd lekkere muziek gedraaid. Siko kwam naar ons toe en we spraken even over Chloe d’r haar: wat ze wil en of de kleur goed was. Hij gaf het advies om nog maar niks met de kleur te doen want het is mooi en natuurlijk en kleuren kan altijd nog. Scyler heeft allemaal krullen en ik vroeg hem hoe ik die mooi kan krijgen dat het niet zo pluist. “Beetje Nivea op vochtig haar en de krullen worden weer mooi”, zei hij. Nou wat een tip zeg en zeker de moeite waard om te proberen.

Na even gesproken te hebben met Siko ging hij aan de slag. Heel bijzonder hoor, Chloe d’r haar werd in stukken verdeeld en die werden vast gezet met van die Chinese stokjes. En dan de manier waarop hij ging knippen, zo relaxed,  zo makkelijk. En dan ging hij weer even met Scyler kletsen en weer even knipppen. Toen ik hem vroeg of het een model werd dat voor Chloe makkkelijk is om zelf te doen was meteen zijn antwoord: ‘ JA, dit valt mooi, mijn missie is het haar mooi maken’,  en nou dat is hem zeker gelukt. Wat heeft Chloe een prachtige bos haar. Het valt mooi en het heeft volume. Ik wil jullie maar ook zeker Siko van Berkel bedanken voor deze kans en over 6 weken ziet hij ons zeker weer terug.

Daniëlla

 

Siko geeft Chloe droomgolven

(klik op de afbeelding voor grotere foto’s).

Lees ook