‘Nieuwsgierig bestudeer ik de verpakking van Volume Glamour Ultra Care Mascara van BOURJOIS.

02:24 - 01:26
luistertijd 02:24 - leestijd 01:26

MASCARA VOLUME GLAMOUR ULTRA CARE‘Nieuwsgierig bestudeer ik de verpakking van Volume Glamour Ultra Care Mascara van BOURJOIS. Er is niet veel glamourous aan de verpakking… Basic zwart en wit met veel teksten en claims. Op zich wel herkenbaar Bourjois, alhoewel dit merk de laatste tijd veel verrassende en jeugdige verpakkingen introduceert en deze daar toch zeer saai bij afsteekt!

Wat claimt de volume Glamour Ultra Care Mascara? “2 x volume & care” Ok! Twee keer volume heb ik nodig, en care zou voor het behoud  van de wimpers voor de toekomst niet slecht zijn! Een haarmasker eens in de zoveel tijd is toch ook onderdeel van de beauty routine……?

Bourjois vermeldt dat de ingrediënten katoenolie (rijk aan pro-vitaminen en onverzadigde vetzuren) en amandelolie (vochtregulerend en huidirritaties verminderend) de basis zijn voor deze niet irriterende, volume creërende mascara. Op de website wordt  benadrukt dat de romige en ultrahullende balsemtextuur omhult, scheidt en de wimpers glad maakt vanaf de aanzet tot in de puntjes. De niet-irriterende formule schijnt zacht voor de ogen te zijn en is gemakkelijk te verwijderen. Tijd om te kijken of deze mascara zijn beloftes waarmaakt (en daarmee niet verdwijnt in de make up tas…..)!

 ‘De wimpers zien er langer en voller uit en hebben een mooie zwarte dekking’.

Conclusie

SabineSabine’s (31, senior client services manager) conclusie:

Fijn: Makkelijk aan te brengen. De mascara zit op de wimpers en niet er naast. Ook al gaat het beautyritueel iets te snel (te lang liggen snoozen)  en smeer ik het in de ogen: geen traan!! Dat is fijn als je haast hebt en Bourjois maakt waar dat de mascara niet irriterend is.

De wimpers zien er langer en voller uit en hebben een mooie zwarte dekking. Zelfs de wimpers op het onderste ooglid krijgen makkelijk een zwarte laag. Maar of de Sabine test Bourjois mascaramascara nou twee keer meer volume creëert? In ieder geval valt het resultaat en de toepassing van de mascara niet tegen. Na een dag heeft de mascara nog steeds niet afgegeven op het onder ooglid. Fijn! Maar toch heb ik het idee aan het einde van de dag, dat een extra laagje wenselijk is. Mijn eindconclusie is dat de prijs/kwaliteitverhouding prima is.

 

 

Lees ook