Clarins heeft al een aantal jaren de Eclat Minute Embellisseur Teint (€ 26,50) in het assortiment voor een stralende teint en komt elk seizoen weer met kleuraanpassingen.

02:06 - 01:15
luistertijd 02:06 - leestijd 01:15

Clarins heeft al een aantal jaren de Eclat Minute Embellisseur Teint (€ 26,50) in het assortiment voor een stralende teint en komt elk seizoen weer met kleuraanpassingen. Het 3D Radiance pigment weerkaatst het licht zodat de huid er weer fris en stralend uitziet. Kan zowel onder als zonder foundation gebruikt worden. Het exemplaar dat wij nu binnen kregen heeft een heel subtiele brons shimmer. Net genoeg om het gelaat wat meer kleur, maar vooral frisheid te geven. We houden erg van dit soort subtiele make-up. Je hebt wat op, zonder dat je een gemakeupt gevoel krijg. Ideaal voor make-up minimalisten, die ook snel resultaat willen: een zachte glow! Het heeft een frisse bloemengeur die licht poederig wordt.

Dan camouflage sticks! Naarmate we ouder worden, lijken we deze goedjes wel te (willen) drinken. Om wallen en kringen minder zichtbaar te maken, want ze worden hoe dan ook steeds geprononceerder in het gezicht. Wij smeren een camouflage rustig een paar keer per dag bij voor optimaal resultaat. Belangrijk vinden we dat ze ten allen tijde geen pancake achtige look nalaten, het moet licht transparant blijven, dan wel de optische illusie geven dat dat zo is, verkregen door een perfecte kleur en substantie.

We smullen van de nieuwe Diorskin Nude Skinperfecting hydrating concealer (€ 28,30): net zo mooi natuurlijk als de Nude foundations van Dior en natuurlijk in goede huidtinten.  Ook worden we heel blij van Tintend Eye Brightener van Bobbi Brown (€ 33,-) uit de nieuwe voorjaarslijn, in de kleur Bisque, die we ook al gebruikten in een zg. pot. Dit product komt nu in een vloeibare variant met kwastje (een pen dus). Een fijn product tegen blauwe kringen en vanwege de subtiele pigmenten krijgt je oogopslag inderdaad onmiddellijk een helderder uitstraling. Fijn als er dagen zijn dat je doffig uit je oogjes staart:-)

Lees meer glowing nieuws in de rubriek ‘Perfecte teint’

ADV: Verander acht uur slaap in 24 uur schoonheid

Lees ook