shop Paula’s Choice Daily Wrinkle Defense spf 30 Favoriet al enkele jaren bij onze tester en model Mandy: ‘Deze dagcrème bevat een klein tintje die precies aansluit op mijn huidskleur. Het oogt heel fris en natuurlijk. Ook is het heel betaalbaar. Top dus! Bekijken Maar….lichaamsproducten zijn veel vloeibaarder en minder rijk in huidverzorgende werkzame stoffen. […]

00:51 - 00:30
luistertijd 00:51 - leestijd 00:30

Maar….lichaamsproducten zijn veel vloeibaarder en minder rijk in huidverzorgende werkzame stoffen. Zo kunnen lotions met het vochtbindende urea op de gezichtshuid een tintelend gevoel geven, ondanks ze voor de lichaamshuid wel goed zijn. Ook rond de ogen moeten body lotions niet gebruikt worden omdat er vaak speciale ‘spreading agents’ aan de body lotions worden toegevoegd, waardoor ze dus makkelijker uitsmeren. Hierdoor kan zo’n product gemakkelijk in het oog komen en dat kan leiden tot oogirritaties.

 

 

 

Lees ook:

Lees ook