Gezicht Vette huid

Acne te lijf via je mobiele telefoon?

IphoneDe Amerikaanse dermatoloog Greg Pearson ontwikkelde het programma op basis van lichttherapie, dat acné kan bestrijden. Wordt een persoon gebeld, dan treedt deze therapie in werking en straalt het scherm van de telefoon blauw en rood licht uit.
Dit zou ervoor zorgen dat bacteriën gedood worden en de productie van collageen wordt gestimuleerd, waardoor ook rimpels afnemen.

Wil je er meer over weten? Lees dan de nieuwsbrief van onze huidspecialiste Mardge Pascaud en Pascaud Beauty Innovations.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

4 reacties

 • Ik ben zelf huidspecialist en geef ook Led Lichttherapie in combinatie met speciale acne behandelingen. Het zijn speciale lampjes die niet in een telefoon kunnen. Het gaat niet alleen om de kleur. Kleur roept wel emotie op zodat deze emoties effect kunnen hebben op ons gestel. Zo kalmeert blauw dus als jouw acne veroorzaakt wordt door stress zou dat kunnen helpen.
  Verder is het grote onzin. Toevallig heb ik gisteren op mijn blog geschreven hoe je zelf thuis voor een gezonde huid kunt zorgen, daar heb je meer aan. Mail mij gerust met vragen hierover.

  Groetjes,
  Jacqueline Rosenberg
  Huidspecialist

 • @vanessa, ‘k zou ut ook nie weten:-) er komt trouwens binnenkort wel een ontharingsapparaatje van remington uit op basis van flitslamp licht. ben heel benieuwd of dat ook gaat werken. je ziet steeds meer professionele apparatuur een vertaling krijgen naar de thuismarkt.

  wat acne betreft is het wel zo dat je met bepaalde lichtsoorten, frequenties bacterien kunt doden. mardge verwijst daar ook naar in haar nieuwsbrief onderaan dat stuk.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen