Volle wimpers! Het is momenteel het beste schoonheidssierraad dat je kunt hebben.

01:26 - 00:51
luistertijd 01:26 - leestijd 00:51

Volle wimpers! Het is momenteel het beste schoonheidssierraad dat je kunt hebben. Ze helpen je onmiddellijk aan een zwoele oogopslag en daarmee vergroot je weer je sensuele uitstraling. Want vergeet niet: mooi maken doe je voor jezelf, maar vooral ook om een geliefde te veroveren. Biologie rules…hoe simpel dat ook klinkt.

Er komen niet alleen steeds betere mascara’s uit die je wimpers echt superdik en lang kunnen maken in intens zwarte kleuren, er verschijnen nu ook wimperverdikkende producten. Primers die wimperhaartjes wat dikker maken en ervoor hopen te zorgen dat je wimpers minder snel uitvallen. Nu doen ze dat al heel langzaam, maar de gedachte dat het nog meer vertraagd kan worden, vinden vrouwen wel prettig. Onthoudt wel dat als je weinig wimpers hebt, deze middelen geen nieuwe wimpers tevoorschijn kunnen toveren. Gebruik het ook voorzichtig, om te voorkomen dat je irritaties krijgt.

Als je dat wel wilt, dan moet je Latisse zien te bemachtigen in Amerika, bij een arts. Dit medicijn is een wondermiddel voor ooghaar! Een nadeel: de rand rond de iris verkleurt ervan, zo zeggen artsen nu.

Luister hier naar het radiofragment.

 

We wensen je prachtige ogen toe!

Monique is voortaan elke donderdagochtend te gast bij Tom op Radio 10 Gold.

Beluister alle uitzendingen in onze rubriek BeautyJournaal op radio 10 Gold.

Lees ook