shop Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Eau de Toilette Deze eau de toilette is fris en romig tegelijk. Topnoten van grapefruit en yuzu vallen samen in een zacht boeket van rabarberblad en roos. In de basis vind je een romige werveling van vanille, muskus en gesponnen suiker. Heerlijk! Bekijken Meer dan ooit vraagt je […]

01:10 - 00:42
luistertijd 01:10 - leestijd 00:42

Meer dan ooit vraagt je huid dit seizoen om een verzorgende bodycrème en bij Pascaud Beauty Innovations weten ze als geen ander hoe goed werkzame producten gemaakt moeten worden. Mardge Pascaud ontwikkelt als huidspecialiste haar eigen producten. Maak nu kennis met haar Body Nourish Cream en geniet! Zo kun je er een winnen…..

Deze anti-ageing softcrème is geschikt voor het totale lichaam en zorgt voor een langdurig zijdezacht effect. Er zit een speciale was in die zorgt voor glans en beschermt tegen uitdroging. Zwarte bessenolie is toegevoegd om de elasticiteit van de huid te verhogen en limnanthes alba ( donzige moerabloem) geeft natuurlijke glans aan de huid. Het product is uitgevoerd met een nieuw en fris hypoallergeen parfum en bevat geen synthetisch conserveringsmiddel.

Mail & Win

Wil jij zo’n heerlijke fles bodylotion winnen ter waarde van € 35,-?

Vertel ons dan hoe die speciale was heet die aan dit product is toegevoegd om uitdroging van de huid te voorkomen.

Stuur je antwoord en je complete adresgegevens naar info@beautyjournaal.nl, ovv Pascaud. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Lees ook