Klopt, maar who cares? Sinds wij de founding mother of deze hippe lakjes persoonlijk geinterviewd hebben, zijn wij bewonderaars van de lakjes incluis de kekke namen die telkens weer bedacht worden.

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

Klopt, maar who cares? Sinds wij de founding mother of deze hippe lakjes persoonlijk geinterviewd hebben, zijn wij bewonderaars van de lakjes incluis de kekke namen die telkens weer bedacht worden. Neem nu dus die serie van eind 2009, de suede lak. Helaas kwamen alle zes de lakjes totaal kapot met de post bij ons aan, dus moeten we ons beperken tot de foto’s, maar het ziet er allemaal spannend genoeg uit om te vermelden!

Deze serie heeft  dus een suede look. Op beeld lijken er glitters in te zitten, maar de lak schijnt niet te glitteren, de deeltjes zorgen juist op de nagel voor die beetje stoffige look die zo kenmerkend is voor suede. En de kleuren? Ah, spannend als altijd. Het zijn overigens bestaande kleuren (en bestaande namen), maar nu dus in een suede uitvoering: russian navy, you don’t know jacques, lincoln park after dark, suzi skis in the pyrenees, Ink en we’ll always have paris.

Goed om te weten trouwens is dat deze lakken vrij van toluleen, DBP of formaldehyde zijn.

Heb jij ze al geprobeerd? Wat vind je ervan?

Lees ook:

Lees ook