Volgens de cowgirls zijn er van haar man Barack sinds de lancering eind 2008 al 200 duizend poppetjes verkocht, en men verwacht dat Michelle hem gaat overtreffen in de verkoop.

01:00 - 00:36
luistertijd 01:00 - leestijd 00:36

Volgens de cowgirls zijn er van haar man Barack sinds de lancering eind 2008 al 200 duizend poppetjes verkocht, en men verwacht dat Michelle hem gaat overtreffen in de verkoop. Er fraai ziet het plastic afgietsel er overigens niet uit, vooral haar hoofd komt weinig eer toe. Naar men zegt is haar outfit wel geinspireerd op haar smaak. ‘ De paarse jurk met zwarte riem met studs droeg ze tijdens de verkiezingscampagne. De zwart/rode jurk droeg ze op de verkiezingsavond en de gebloemde tijdens een optreden in de tv show ‘The View’.

Michelle zou tot nu toe geen reactie hebben gegeven op haar plastieke kopietje. Zouden wij ook zeker niet doen….. De cowgirls melden nog dat de poppen online te koop zijn voor $12,99 per stuk. Koop je ze alledrie dan is de shipping gratis.

Meer Michelle Obama nieuws:

Lees ook