Wij vinden ze leuk en vaak terecht, maar de eerlijkheid gebied ons te zeggen dat wij dit soort dingen niet vaak zullen verkondigen.

01:04 - 00:38
luistertijd 01:04 - leestijd 00:38

Wij vinden ze leuk en vaak terecht, maar de eerlijkheid gebied ons te zeggen dat wij dit soort dingen niet vaak zullen verkondigen. Zeker niet alleen maar VERboden. Want hoe dan ook: beautyproducten zijn vooral ook erg zalig. Doe vooral alles met mate, dan blijft het leven aanvaardbaar aangenaam en neem je zelf en je rimpels, putjes, vlekjes et cetera niet te serieus. Doe vooral waar je goed in bent (en dus niet zeggen ‘ik ben goed in zeuren…’hihi), focus op wat je kan en de goede eigenschappen – uiterlijk en innerlijk- die je hebt en vooral niet op wat er niet (meer) is. Mindtricks….Realiseer je dat alles betrekkelijk is.


Klik op de foto voor een vergroting!

psst….de tekst op het T-shirt over de tien verkoopbevorderende geboden vonden wij wel een zalvende tegenhanger!Lees ook:

Lees ook