shop Color Wow Dreamcoat supernatural anti-pluis haarspray Dit is een van de mooiste anti-pluis haarsprays die Monique in lange tijd heeft gebruikt. Het maakt glad en geeft glans, zonder het haar te verzwaren. Dit effect houdt de hele dag aan. Bekijken Alle medische, technische, magische termen ten spijt om een pot crème aan te prijzen […]

02:14 - 01:20
luistertijd 02:14 - leestijd 01:20

shop

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty!

Alle medische, technische, magische termen ten spijt om een pot crème aan te prijzen – de werking van een goede crème staat of valt nog altijd met het vermogen de ‘interface’  van je huid te beschermen, ofwel de barrière. Een intacte barrière zorgt ervoor dat de huid als een zelfstandig functionerend orgaan kan doen wat hij moet doen.

Biodermal heeft ooit met de P-CL-E crème hiermee een heel sympathiek product in de markt gezet en het is al meer dan twintig jaar een beroemde creme. Zeg maar gerust dat het inmiddels een klassieker is. Biodermal heeft de huid altijd op vriendelijke wijze benaderd met werkzame stoffen die ook kunnen doen wat ze moeten doen. Dat betekent niet proberen in te grijpen in fysiologische processen om de tijd terug te draaien maar het natuurlijke functioneren optimaal proberen te houden.

Deze crème met de ja sorry, vreselijke naam (wie weet eigenlijk waar het voor staat?) is zeker nu met het barre weer een ideale huidbeschermer omdat de vet- en vochtverhouding precies goed is als je huid nu droger aanvoelt door de kou. De verzachtende werking voel je onmiddellijk en die zachtheid blijft ook aanhouden. Het smeert wellicht in het begin even moeilijk uit, daarom is deppen aan te bevelen. Het houdt prima onder een foundation en de gedachte dat er ook nog vrije radicaalvangers in zitten (vitamine E – ja een oudje, maar what the heck??), en glycoproteïnen (bindweefseleiwitten) de die biologische processen van de huid stimuleren. Het product probeert de doorbloeding te stimuleren hierdoor kan de huid er na het opbrengen iets blozender uitzien en wellicht wat warmer aanvoelen.

Zo, nu genoeg reclame gemaakt. De prijs loopt als je op Internet snuffelt uiteen van twee tientjes voor een pot van 50 ml tot ruim 30 tientjes voor een tube van 100 ml.

Lees ook:

Lees ook