shop Novexpert Expert Anti-Aging Eye Contour creme ‘Deze oogcrème heeft het hoogst aantal ingrediënten en elke stof wordt helder uitgelegd. Dat vind ik erg prettig. De substantie is erg prettig, net als het parelmoer effect, voor direct effect. In dit product heb ik vertrouwen.’ Bekijken Aveda Replenishing Toner komt uit de Green Science serie. Een […]

01:10 - 00:42
luistertijd 01:10 - leestijd 00:42

Aveda Replenishing Toner komt uit de Green Science serie. Een serie waarin Aveda meer dan ooit heeft rekening gehouden met een duurzaam productieproces door de productieketen heen. De melkwitte toner is lekker voor de avond. Er zit een natuurlijk salicylzuur in dat de huidvernieuwing stimuleert en glucosamine om het vochtgehalte op peil te houden, tezamen met argan olie. De huid wordt er glad en zacht van.

Clarins Super Restorative Wake-Up Lotion is er een voor de ochtend. Na de reiniging even wat deppen met deze – eveneens – melkachtige toner. De huid voelt onmiddellijk zacht en soepel aan, de droogheid van de reiniging is weg. Het zou speciaal voor de 40+ huid bedoeld zijn, maar dat hoef je niet zo nauw te nemen. De verzachtende, voedende werking is zeker in de winter fijn voor elke huid die nu wat trekkeriger kan aanvoelen. Er zit wat ginseng in wat voor het ontwaakte gevoel moet zorgen.

 

 

Lees ook:

Lees ook