Haar Stylen Wassen

Ben jij al aan de droogshampoo? Lee Stafford hoopt van wel…

Poker Straight Dry ShampooBedoeld als opfrissertje tussen twee wasbeurten in, is zo’n poedershampoo uit de spuitbus. Hiermee kun je je mooi gefohnde haar nog een dag langer fris en schoon houden, belooft Stafford ons. Het moet ook makkelijk zijn voor luie wezens als wij, die geen zin hebben om een half uur eerder uit bed te komen voor een hair-do in de badkamer – of voor op reis- of…

Nu ja..whatever. Het is de bedoeling dat je de spray op 16 cm (wat een ongemakkelijk getal?) van de haarwortels houdt. Makkelijker is je dos onder een nevel spuiten en het goedje dan licht inmasseren totdat het opgelost is. Het belooft geen grijze waas achter te laten en als toetje die haarwortels ook nog wat extra volume mee te geven.

Het kwam net binnen met  de post, we nemen het maar eens mee naar huis. We moeten wel eerlijk bekennen dat we drempelvrees hebben. Veronderstel het niet goed gaat, moet je toch op stellen sprong nog je haar gaan wassen, en drogen en stylen…wat een gedoe. De prijs is 7,99 euro.

Heb jij ervaring met droogshampoo? Vertel het ons!

Lees ook:

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

25 reacties

 • Batiste droogshampoo is echt geweldig voor dun haar. Met een paar sprays heb je zo een glamoureus kapsel met geweldige volume. Veel beter dan al die andere zogenaamde volume-producten voor je haar. Het is zonder problemen met water uit te wassen. Ik was mn haar zelfs niet eens meer met gewone shampoo omdat je kan merken dat dat echt slecht is voor je haar. Batiste droogshampoo ruikt ook onwijs lekker. Dat vinden vooral mannen ! Echt het is beter dan Axe ! Onweerstaanbaar ! En te koop bij het Kruidvat nu !

 • @lonneke, hou sowieso een droogshampoo nooit te dichtbij hoor, dat staat ook aangegeven. ik moet je verder eerlijk zeggen dat ik mijn haar niet nog eens gaan stylen (met een warmteapparaat) nadat ik het erin heb gespoten.

  het blijft lastig merk ik, welke droogshampoo bij wie werkt.
  lees ook eens de review van Rona over het product van keune. daar was zij weer erg tevreden over.
  https://www.beautyjournaal.nl/2010/12/rona-test-keune-blend-volume-instant-refreshing/

 • waarschijnlijk omdat het iets van vroeger is en toen gebruikt werd om snel je haar te ‘wassen’. nu is het eerder een hulpmiddel voor extra stevigheid.succes monique!

 • @liesbeth, die ga ik ook eens uitproberen dan:-) ik vind droogshampoo ook echt super, snap eigenlijk niet waarom het jarenlang uit beeld is geweest.

 • ik heb lang haar dat vrij slap is. gebruik droogshampoo al jaren voor meer volume en betere houvast met opsteken. echt het wekt perfect! heb verschillende merken getest en die van het kruidvat bevalt mij het beste.
  liesbeth

 • ja lastig is dat he. er zjin zoveel merken op de markt en bij de een werkt dit, bij de ander dat. je moet een droogshampoo nooit te dichtbij opspuiten en inderdaad wel goed doorborstelen. wellicht geldt voor al deze producten: hoe lichter je haar, hoe beter het bevalt.

  Lee Stafford vind ik (ook) prettig omdat hij vet goed absorbeert. je haar wordt er weer wat droger en stugger van.

 • achter in mijn haar en je krijgt hem er bijna niet uit geföhnd of gekamd.
  Mij viel hij heel erg tegen.

 • Mijn haar is donkerblond. Ik gebruikte die van Lee Stafford.
  Hij laat een ENORME WITTE WAAS

 • Ik gebruik die van Bumble & Bumble al jaren. Ooit begonnen toen ik in de VS woonde. Ook in NL te verkrijgen maar wel duur. Ik ben blond, dat scheelt natuurlijk wel, maar ze hebben diverse uitvoeringen voor de verschillende haarkleuren.

 • Ja…die van kruidvat is helemaal niets! Ik heb zwart haar en heb net die gebruikt..helemaal grijs! Niet normaal…nu moet ik mijn haar wasen want het is geen gezicht!

 • dames,
  via asos.com krijg je van batiste (een supermerk) voor nog geen 3 euro een droogshampoo speciaal voor bruin of zwart haar… Beter kan niet!
  Ik zweer erbij! Koop alleen nooit die van die kruidvat (sorry kruidvat) maar die geurt zo ontzettend erg! Alsof je een hele fles mannencologne op je haar hebt gedaan! Die van schwarzkopff is lekker fris en veel minder ‘aanwezig’

  Succes!!!

 • ik gebruik ook droogshampoo, maar die van Schwarzkopff en van Etos eigen merk. Als je (donker) blond bent zie je geen waas, met donker gekleurd haar moet je waarschijnlijk meer kammen. Ik vind het een uitkomst, het zet je haarwortels een beetje omhoog, dus je hebt geen superplat haar meer, fantastisch spul!!! Het kost 1,30 euro ongeveer per flesje en je doet er een keer of 10 mee schat ik. Verder ruikt je haar ook meteen lekker fris.

 • ik weet dat het er jaren geleden ook was en ik vond het ideaal. Het is zeker een remedie tegen vet haar maar ook als je haar een dag niet zit en je spuit het erop krijg je een goed resultaat. Fijn dat het er weer is.

 • droogshampoo is geweldig! haha, wat een grappig product is dit zeg. eigenlijk moest ik nu mijn haar wassen, maar met dit spul haal je binnen een paar seconden de vettige glans bij de haarinzet uit je haar. je kan weer een dag voort zogezegd:-)

  mijn haar is heel fijn, het geeft het meteen weer een beetje volume. maar het haalt wel onmiddellijk de glans uit je haar, het ziet er doffer uit (overigens geen witte was voor zover ik het kan zien nu) en het voelt ook iets poederachtig aan. maar nogmaals als je geen tijd hebt, fijn haar hebt en ff snel de boel wilt opkrikken is dit echt een zeer grappig, snel product! omdat het iets stugger wordt, zit het ook meteen weer wat voller. even goed met je vingers er door heen en over de hoofdhuid en je haar veert op.

  ik ben om!

 • Hey, ik zie hierboven nog een Barbara! 🙂
  Ik dacht even dat ik dement werd ‘huh, ik heb dat toch niet geschreven?’ maar het is iemand anders, haha!

 • Lijkt me ook niet zo hygiënisch, een refill mascara. Of je moet het borsteltje iedere keer dat je hem ‘refillt’ gaan wassen… heb je ook niet veel zin in, lijkt me. En wat Monique zegt: die borsteltjes kosten haast niets…

 • waarom zou je een refill mascara willen liesbeth. omdat je je borsteltje niet kwijt wilt? ik heb vaak niet echt het idee dat refills van verpakkingen zoveel goedkoper zijn, jij wel?

 • stafford belooft dus dat je geen witte waas krijgt. dat is ook altijd wat mij weerhield. kan me herinneren in een ver verleden het ooit eens gebruikt te hebben en vond het toen niets. dus we gaan stafford maar even testen:-)

 • Droogshampoo bestaat al jaren!
  Kruidvat en Etos verkopen dit al heel lang.

  Ik vind het een super product, want je haar blijft beter zitten tussen de wasbeurten door, alleen jammer dat de poeder wit is, (ik ben een brunette en het zou ideaal zijn, als er ook een poeder was voor donkerharige!) . Voor blondines is dit écht super, (brunette’s moeten er niet te veel in doen, en inderdaad op “afstand ” in je haar spuiten.

 • dorine, ik ga het dit weekend proberen, volgens onze marieke is het zo makkelijk. ik ben benieuwd!

 • Hoi,

  Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze droogshampoo vinden. Als het goed werkt en je geen grijze waas of poeder in je haar ziet, dan koop ik er zeker een. Het zou voor mij wel een ideale oplossing zijn!

  Groetjes, Dorine

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.