Bedoeld als opfrissertje tussen twee wasbeurten in, is zo'n poedershampoo uit de spuitbus.

01:26 - 00:51
luistertijd 01:26 - leestijd 00:51

Bedoeld als opfrissertje tussen twee wasbeurten in, is zo’n poedershampoo uit de spuitbus. Hiermee kun je je mooi gefohnde haar nog een dag langer fris en schoon houden, belooft Stafford ons. Het moet ook makkelijk zijn voor luie wezens als wij, die geen zin hebben om een half uur eerder uit bed te komen voor een hair-do in de badkamer – of voor op reis- of…

Nu ja..whatever. Het is de bedoeling dat je de spray op 16 cm (wat een ongemakkelijk getal?) van de haarwortels houdt. Makkelijker is je dos onder een nevel spuiten en het goedje dan licht inmasseren totdat het opgelost is. Het belooft geen grijze waas achter te laten en als toetje die haarwortels ook nog wat extra volume mee te geven.

Het kwam net binnen met  de post, we nemen het maar eens mee naar huis. We moeten wel eerlijk bekennen dat we drempelvrees hebben. Veronderstel het niet goed gaat, moet je toch op stellen sprong nog je haar gaan wassen, en drogen en stylen…wat een gedoe. De prijs is 7,99 euro.

Heb jij ervaring met droogshampoo? Vertel het ons!

Lees ook:

Lees ook